Angajată a DGASPC, gravidă în luna a 8-a, „târâtă” pe scările Consiliului Județean pentru audieri

Din nou, un caz incredibil la Cluj din seria abuzuri ale Consiliului Județean împotriva angajaților DGASPC. Săptămâna aceasta a fost înregistrat un nou episod care stârnește mânia și mâhnirea, în același timp. De aproximativ 3 ani, Consiliul Județean anchetază persoane din cadrul DGASPC, în cele mai multe cazuri fără un motiv real. Presiunile și abuzurile Consiliul Județean și-au pus amprenta pe angajații Direcției care nu mai fac față controalelor.

În Săptămâna Mare, conducerea Consiliului Județean s-a gândit să mai ancheteze o angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Femeia, însărcinată în 8 luni, a fost anchetata pentru „pierdera” unui document, care după câteva zile a fost găsit.

„O colegă de a noastră de serviciu, gravidă în luna a 8-a a fost târâtă pe scările Consiliului Județean și anchetată în birourile CJ, pentru presupuse fapte. Aceste fapte nu vor putea fi niciodată dovedite deoarece nu există. Am fost cu toții costernați de această decizie de a ancheta o colegă aflată în această stare. Din păcate se dovedește că și în Săptămâna Mare acești oameni politici ai Consiliului Județean nu au scrupule și își desăvârșesc opera pe care de 3 ani o întrețin în ceea ce privește DGASPC Cluj”, declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Tămaș, directorul DGASPC.

 

Adauga comentariu