Angajata ARR a primit de la patronii Fany un Volkswagen Polo si opt rochii

Patronii Fany, Olezia si Stefan Cadar, impreuna cu directoarea ARR Bucuresti, Daniela Dobrila, vor fi adusi astazi in jurul orei 13 cu propunere de arestare preventiva in fata judecatorilor Tribunalului Cluj.

Potrivit unor surse apropiate persoanelor anchetate niciunul dintre cei trei inculpati nu recunosc acuzatiile ce li se aduc.

Tiberiu Ban, avocatul angajatei ARR, Daniela Dobrila, a declarat ca sedinta va fi tinuta in camera de consiliu a Tribunalului Cluj, iar dosarul de cercetare dateaza din 2013. Angajata ARR ar fi primit de la sotii Cadar un autoturism Volkswagen Polo si opt rochii, la care se adauga si un router. Cat priveste acuzatiile procurorilor DNA Cluj, care sustin ca Dobrila ar fi cerut sotilor Cadar doua laptopuri Apple in valoare de 3.500 de euro, avocatul acesteia spune ca era vorba de fapt de “niste configuratii”.

Ban a mai spus ca angajata ARR a recunoscut anumite acte de informare catre oamenii de afaceri clujeni, insa nicidecum conditionarea lor in schimbul acestor bunuri.

Foto: Mediafax.ro

Adauga comentariu