Andrea Chis voia sancțiune disciplinară pentru o judecătoare ce a îndrăznit să vorbească de o plângere penală pe care a formulat-o împotriva ambasadorului SUA

Comentarii

vasile

02.10.2017 20:49

Intr-un domeniu noi, romanii, suntem constanti, de peste 2000 de ani: in tradare! De la Burebista la Ceausescu, nu am dus lipsa de cozi de topor care te fac pe 3 arginti, sau chiar gratis, din placere! Cu atat mai trist ca intalnesti astfel de coloane vertebrale de plastilina in sistemul justitiei, unde ar trebui sa fie exemple de probitate morala! Cinste judecatoarei de la Oradea ca aplica legea oricaruia vrea raul tarii! Au dreptate ungurii cand spun ca suntem neam de iobagi, fara idealuri si viziune mai departe decat umplerea matzului! Probabil ca sutele de ani de mizerie s-au imprimat in ADN-ul natiei!

Părere

03.10.2017 11:28

 Felicitări d-nei Roman ! Doamne ferește să faci vreo reclamație sau plângere când nu e in standardele PCR. Tot mai des se încalcă dreptul la exprimare în țară noastră dragă și magistrații încearcă să ne pună calusul in gura. Cum să îl criticam sau să îl expunem pe vreun demnitar, indiferent de nație ??!!Tre sa plecam capul și să acceptăm tot ce ni se spune. Asta nu e democrație..e...pura dictatura ! 

Adauga comentariu