Andra Tsuchiya, patroana Restaurantului Tokio, acuzata de o angajata de comportament violent. Vezi ce urma i-a lasat patroana angajatei pe gat! CE s-a intamplat

Andra Mihaela Tsuchiya, patroana restaurantului japonez Tokio, este acuzata de o angajata ca s-a comportat cu ea violent, lovind-o si injurand-o, ba chiar proiectand-o de nervi intr-un frigider.

Iulia Veltan a lucrat pana de curand la restaurantul japonez. In aceasta seara, Veltan s-a simtit datoare sa faca cunoscut publicului prin ce trauma a trecut. Iata ce a scris pe Facebook Veltan:

"Stimata doamnă Tsuchya Andra, proprietară a restaurantului Tokyo Japanese, își scoate angajații pe care susține cu înverșunare ca nu-i suportă...de gât! 
Distinsa doamnă a abordat un comportament si un limbaj stradal cu înjurăturile de rigoare, m-a tras de mână sa ma scoată din restaurant si m-a trântit intr-un frigider din bar cand m-a luat de gât in timp ce mă înjura. 
Demersurile pentru plângere sunt in desfășurare, vreau sa plătească pentru umilința și trauma psihică adusă. 
Va rog sa distribuiți, pentru a afla toată lumea cine e stimata doamnă. Va multumesc!"

Dupa cum se poate vedea in fotografia expusa, clujeanca Iulia Veltan prezinta urme vizibile pe gat pe care pretinde ca i le-a facut Andra Tsuchiya.

Iata si dovada ca Iulia Veltan a fost angajata restaurantului.

Nu e pentru prima oara cand Andra Tsuchiya este protagonista unor scandaluri cu angajatii care spun ca este foarte dura cu ei, ca ii injura si ii batjocoreste.

"Pe fata", Andra Tsuchiya insa vrea sa para emancipata si femeie de lume. In ultimii ani, a cautat anturajul fatidicei Asociatii a Femeilor de Afaceri, s-a pozat cu Catalin Botezatu, ba chiar a aparut si in reclamele de la Metro, unde insa vorbele ei par sa aiba alt inteles acum, fiindca daca viata ei de antreprenor e "colorata" cu imbranceli pentru angajati, e clar ca toti vor fugi ca iepurii cand va fi vorba sa se angajeze la restaurantul Tokio.

 

O rugam pe doamna Andra Tsuchiya sa ne trimita comentariile ei despre incident pe scrie@ziardecluj.ro, le vom publica negresit. Din pacate, am incercat sa o sunam pentru un comentariu si nu am reusit sa o prindem.

Comentarii

Avocat

07.05.2018 07:04

Nesimtirea la aceasta doamna a ajuns la cote maxime.Reclamatie penala direct la Parchetul de pe Langa Judecatoria Cluj-Napooca si se rezolva cazul !

fost angajat

07.05.2018 08:52

In sfarsit, si-a dat arama pe fata!!! Cu toti angajatii se comporta asa, are 2-3 persoane care le tine aproape de ea si la care tine, in rest toti sunt carpa ei de sters pe jos. Abuzeaza de toti angajatii ei, si pentru ca nu se angajeaza nimeni acolo, ii pune pe alti sa lucreze 12h saptamani intregi!! la final nu le plateste orele suplimentare ca vezi doamne nu are bani :)) si ea merge in vacante. 

Radu Rareș

07.05.2018 11:08

Trăim criza forței de muncă sau criza patronilor crizați?

observatoriu

07.05.2018 17:31

foarte bine Iulia!dă-i înainte ..jeguri-gunoaie dintrastea care scapă basma curata tre puse la punct!ITM / IML / Parchet  

Fost angajat Satva

07.05.2018 22:55

Si-a gasit nasul !!!Sper sa se adune mai multe victime de-a lungul anilor, si sa  ea masuri inpotriva Andrei,nu o pot numii doamna.O doamna nu se comporta asa.Ea crede ca suntem sclavii ei daca ne ofera un salar.Sper sa se adune cativa fosti angajati so infrunte...Este destul de greu,deoarece in Romania banul este la putere...Putem sa ajungem noi victime daca ne da in judecata ca i-am facut reclama de proasta calitate :)))Doamne ajuta sa se faca dreptate.

Iulia

10.05.2018 14:45

De necrezut. Sper sa platesca pt tot ce a facut. Daca acest local era unul dintre preferatele mele cu siguranta de acum nu o sa mai calc pe acolo si nici nu o sa le mai recomand altora sa o faca. Oribil

Vasile

11.05.2018 21:27

Întotdeauna trebuie ascultate ambele variante. Nu putem da un verdict asa din niste acuzații. Aici avem varianta domnisoarei, dar vrem si varianta patroanei + imaginile camerelor de supraveghere. Trebuie cercetări. Pana la proba contrarie orice suspect se află în cadrul prezumției de nevinovăție.

Fost angajat

14.05.2018 17:59

Eu cand m-am angajat prima data acolo imi spunea ca imi da 800 de lei pe 30 de ore de lucru, m-a intrebat daca vrea sa vin toata ziua si i-am raspuns ca da, pana la urma am sfarsit lucrand 3 zile cu 4 12 ore la 16 ani pentru 800 de lei pe luna dupa aia ma chemat sa vin suplimentar si pentru 2 zile m-a platit cu 30 de lei...

Adauga comentariu