Anca Ciubancan este noul presedinte al PSD Cluj-Napoca si are ca misiune reorganizarea din temelii a organizatiei municipale

Schimbarile continua la PSD Cluj, Liviu Alexa a numit inca o femeie intr-un post-cheie din punct de vedere politic. Anca Ciubancan este noul presedinte al organizatiei municipale, organizatia facuta praf de nemunca predecesorilor lui Alexa la PSD Cluj. Anuntul a fost facut azi pe pagina de facebook a partidului:

"Anca Ciubancan a fost desemnata in sedinta Biroului Permanent Judetean drept noul Presedinte al Organizatiei PSD Cluj-Napoca. Anca are 51 de ani, o familie implinita si 2 copii, o viata profesionala activa concentrata pe antreprenoriat si, cel mai important, o implicare incredibila in proiecte sociale. 
Din calitatea de presedinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Româno-Suedeză, Anca a promovat Romania peste tot si, mai ales, Clujul ei drag.
Ii doresc din inima sa fie puternica si eficienta, avem nevoie ca de aer de o reorganizare din temelii la Municipiu, cuiul istoric al lui Pepelea in PSD Cluj. 
PSD trebuie sa scape de scorul rusinos de 8 la suta scos la europarlamentare si trebuie sa luptam la Cluj cu toata forta pentru Viorica Dancila.

Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj"

Adauga comentariu