Anca Buzoianu a orchestrat de dupa perdelele lasitatii campania impotriva UMF

Reportajul publicat de France 2 in care UMF este facuta arsice nu a iesit la aer asa, din intamplare. Stiti ca noi la Ziar de Cluj nu ne multumim sa privim superficial lucrurile. Asa am aflat si explicatia acestui atac. Ea este urmatoarea: Anca Buzoianu este implicata foarte discret, insa foarte puternic, intr-o campanie de cucerire a titlului de rector. In acest sens, ea este dispusa la orice fel de razboi, inclusiv la scoaterea din joc a lui Alexandru Irimie. France 2 a facut acest reportaj fiindca o studenta de origine franceza care are tatal angajat la France 2 a fost abordata pervers de Anca Buzoianu ce i-a fost in anii trecut profesoara chiar la UMF fetei. Iaca ce frumos lucreaza doamna Buzoianu!

Ce ni se pare interesant este insa ca doamna Buzoianu pregateste un alt atac important la adresa lui Stefan Florian, despre care toti cred ca va fi viitorul rector. Dar si mai interesant si jenant ni se pare ca Anca Buzoianu, prorector al UMF, a luat initiativa de a murdari universitatea de unde ia pita si unde si-a construit cariera.

Comentarii

Claudia

12.04.2017 21:34

Rectorul unei instituții de avengura UMF Cluj trebuie să fie o somitate, un medic foarte bun, cunoscut și apreciat, cunoscut, cel puțin după nume, de multă, multă lume. Așa cum numele lui Irimia se asociază automat cu "oncologie", numele lui Florian cu "neurochirurgie", a lui Hâncu cu "diabet", al lui Stamatian cu "ginecologie", al lui Popa cu "oncologie pediatrică", al lui Mureșan cu "pneumofiziologie" al lui Miu cu "pediatrie" și sunt zeci de exemple în Cluj. Numele acestei femei cu ce se asociază, înafara bărbatului ei??Nu cred că numai mie nu-mi spune nimic această "Ancuța" care se dorește mai mare peste o universitate cu înaintași celebri!Mi-ar place ca marii doctori ai Clujului sa se uneasca pentru a o pune la punct pe individă, dânsa nu simte, nu vede că se întinde mai mult decât îi permite plapuma!

Adauga comentariu