Anca Buzoianu, nevasta care isi baga nasul in campania electorala. Ii ameninta pe Facebook pe clujenii care il critica sotiorul

Am scapat de Aurelia Cristea si am dat de Buzoieni... Doamne, ajuta-ne si da-ne putere sa putem duce campania asta electorala si cu astia! Tavita Buzoianu se face de mandra minune citind balbait de pe foaie, dar il rusineaza si sotioara sa, Ancutica, care a preluat functia de sefa de campanula... de campanie. Pe Liviu Alexa l-a "dezfrenduit" de pe Facebook, suparata pe anchetele publicate in Ziar de Cluj si care il arata pe Tavita intr-o postura deloc favorabila. Dar doamna a dezvoltat o pasiune adevarata pentru a-i vana pe cei ce indraznesc sa il porcaie pe nevastuic.

Asa s-a intamplat aseara cand doamna s-a intromisionat pe messengerul unui clujean si mi ti l-a apostrofat:

"Domnule Horia Lucian, care este motivul pentru care îl faceti pe sotul meu "gunoi" în comentariile Dvs pe Fb? De unde atâta ură, mai ales că nu îl cunoașteți și nu vă cunoaște? Stiți că Fb este considerat spațiu public și puteți fi acționat în justiție pentru afirmațiile facute? Îmi permit să vă recomand să fiți mai reținut în exprimări, ca un absolvent de Racoviță cum spuneți că sunteți"..

 

Of, Doamne, Anca, Anca... Dumneavoastra credeti ca amenintand oamenii o sa reusiti sa faceti liniste in jurul sotului si a gaurilor din CV? Credeti ca, daca il trimiteti pe Vladut la cumparat presa, o sa ii cumparati presei si linistea?

Va inselati amarnic.

PS: Si va inselati. Clujeanul respectiv chiar il cunoaste pe Tavi Buzoianu. Si inca bine de tot

Adauga comentariu