Amorezata lulea de un baietan din Timisoara, fosta nevasta a lui Sabin Funar e pusa pe distrus firme! Cererea de insolventa a lantului de farmacii ELMAFARM e doar o mica parte din razboiul pentru partaj unde Elena Draghicescu e pregatita sa joace murdar!

Publicatia Supervizor anunta azi  o bomba: lantul de farmacii ELMAFARM, prin firma sotilor Funar, s-a cerut în insolvenţă! In fapt, omul de afaceri Sabin Funar, fiul fostului primar de Cluj, nu mai este casatorit cu Elena, acum Draghicescu, insa Ziar de Cluj va va da in exclusivitate, asa cum v-am obisnuit mereu, detalii picante, incredibile despre acest adevarat razboi comercial declansat de Elena Draghicescu, fosta Funar. Initial, acum un an, am zis sa lasam la o parte cancanul unui asemenea divort, desi stiam detalii importante despre CUM s-a ajuns acolo. In lumina noilor dezvoltari, a acestei insolvente surpriza, lucrurile se schimba complet. Nu mai discutam despre un simplu divort, ci despre, asa cum v-am spus, un razboi in toata regula in care Elena Draghicescu pare sa fie dispusa sa distruga TOT in urma ei - firme valoroase pentru care nu si-a adus in mod necesar contributia, fiindca, se stie, Sabin Funar este cel ce a construit imperiul de milioane de euro care cuprinde azi firme de constructii, hoteluri, farmacii, plus o gramada de proprietati. De unde atata furie pe doamna Elena Draghicescu? De obicei, femeile reactioneaza irational la divorturi cand sunt inselate... A inselat-o Sabin Funar? 

 

A luat-o razna cand avea 3 copii si milioane de euro la dispozitie

 

Ei bine, toti apropiatii lui Sabin Funar spun ca este un om de afaceri onotabil si un tata foarte preocupat de dezvoltarea copiilor sai. Nu ca Elena Draghicescu nu ar fi o mama atenta cu copiii. Insa ca sotie, aici e surpriza, ea a buctat-o, dupa 18 ani de casnicie.

Avand la dispozitie o tona de bani facuti de sotul ei, Elena Draghicescu s-a amorezat lulea de un morcovior mai tanar din Timisoara, distrugandu-si familia superba.

Divortul in sine a avut loc la 8 octombrie 2018, insa partajul nu s-a definitivat nici azi. In fapt, el continua la cutite, caci doamna Elena Draghicescu considera ca i se cuvin 50 la suta din toate firmele si bunurile comune, in vreme ce, asa cum ne-a relatata cand l-am consultat telefonic, Sabin Funar considera ca el insusi trebuie sa pastreze 80 la suta, pe motiv ca "toti banii i-am facut eu":

"De-a lungul ultimului an, am avut nenumarate discutii si intalniri cu ea pentru a stabili termenii unei intelegeri. Ultima oara, i-am semnat doua variante de intelegere, ambele avantajoase pentru toate partile si pentru viitorul firmelor, ea a zis ca mai vrea. Ce ma deranjeaza este atitudinea distructiva pe care o are. De-acum, doar instantele vor decide. In privinta insolventei, lantului de farmacii Elfarm, si cererea e tot un act distructiv", ne-a declarat Sabin Funar.

 

De ce sa se dea singura in gatul insolventei?

 

Cererea a fost depusă pe 19 mai 2020 şi a dus la constituirea Dosarului nr.302/1285/2020, pentru care Tribunalul Comercial Cluj a stabilit un prim termen de judecată pe 27 mai 2020.

Practic, Elena Draghicescu, fosta nevasta a lui Funar s-a pus singura sub protectia insolventei pentru ca nu ar putea plati, spun sursele noastre, o datroie de 2 000 000 de lei catre Farmexim. In fapt, motivul insolventei e o duma, adevaratul obiectiv al femeii fiind acela de a distruge valoarea masei partajabile, astfel incat Sabin Funar, in cazul in care va obtine un succes in instanta, sa ia praful de pe sicriul Elmafarm.

Ce este trist la aceasta poveste e ca Elmafarm a produs profit pur in ultimii 10 ani, undeva la 4 milioane de euro, si pare nesustenabila varianta ca ditamai lantul de farmacii nu ar avea de unde sa plateasca 500 000 de dolari catre Farmexim, mai ales ca, spun sursele din piata, Elenei Draghicescu i s-au oferit variante de esalonare onorabile, inclusiv cut-uri de penalitati. Ea, nu si nu. 

 

 

 

Adauga comentariu