Amintiri din comunism: Consiliul Județean Cluj se laudă cu participarea la depunerea de coroane

Comunicatul transmis azi de Consiliul Județean Cluj amintește de vremuri comuniste de mult apuse. Doar atunci participarea la manifestări militare și depunerea de coroane erau considerate informații de maxim interes.

Iată că pentru puțin timp ne-am întors la tipul de comunicare existent în comunism, iar Consiliul Județean prezintă cu mare fală participarea vicepreședintelui Marius Mânzat  la ceremonia de depunere de jerbe de flori de la Monumentul Ostașului Român din Cimitirul Eroilor de pe Calea Turzii.

În mentalitatea colectivă se crede că Partidul Social Democrat ar fi urmașii comuniștilor, dar iată că astfel de reminescențe există și în Partidul Național Liberal. De altfel și discursul suținut de Mânzat te ajută să te întorci în timp.

”Se cuvine ca în această zi să ii cinstim pe eroii neamului, ostașii căzuți pe câmpul de luptă pentru a împlini idealul libertății. Nu vom uita niciodată faptele de vitejie ale celor care s-au jertfit pentru apărarea neamului, punând mai presus de viața lor, iubirea de țară”, a fost discursul lui Mânzat.

Dragi tovarăși, dacă vă întrebați ce mai fac iluștrii noștri conducători pentru binele acestui județ, iată: participă la depunere de coroane. Să fie primit!

 

Adauga comentariu