Amendă record pentru organizatorii evenimentului „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca: 50.000 de lei și banii înapoiați celor care și-au luat bilet și nu au mai participat

Organizatorii evenimentului „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca au fost amendați cu 50.000 de lei de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj.

De asemenea, firma organizatoare a fost obligată să restituie prețul biletelor pentru cei care nu au participat la eveniment.

Potrivit unui comunicat de presă al CJPC Cluj, peste 30 de oameni au făcut plângere după ce au fost ținuți în frig, preț de o oră, sâmbătă seara la Sala Polivalentă. Spectacolul a fost reprogramat, pentru că gheața nu era pregătită. 

„În urma cercetării a 30 de reclamații depuse împotriva organizatorului , s-au descoperit mai multe deficiențe. Prin neasigurarea suprafeței de gheață, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, dată la care suprafața gheții prezenta neconformități, consumatorii au fost ținuți în condiții improprii, în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18 cum era în program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului și nici privind recuperarea sumelor plătite, spectacolul trebuia să țină 120 de minute și a fost comprimat la 70 de minute. Organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă de 50.000 de lei”, se arată în comunicatul CJPC Cluj.

Evgheni Plushenko, superstarul evenimentului, a plecat din România cu un gust amar. 

CITEȘTE ȘI: Bătaie de joc la adresa artiștilor și a publicului la spectacolul Kings on Ice. Artiștii au patinat printre bălți pe gheața din Sala Polivalentă - VIDEO - FOTO

 

Adauga comentariu