Am remarcat fâşâitul voios de facturier venit dinspre Asociaţia Plecăciuni la Portofele Cluj la vestea reîntoarcerii în PSD a lui Nasra şi Itu.

De azi , nu se mai întreabă: "Cine sunteţi dumneavoastră domnule X şi ce-aţi făcut în ultimii 5 ani?" (aşa cum întreba Cazimir Ionescu căţărat pe TAB în 1990), ci: "Cine sunteţi dumneavoastră domnilor Itu şi Nasra şi ce-aţi făcut în ultimele 5 zile?"

Păi, ce să facă? Au scuipat unde au lins şi au lins unde au scuipat. Adică au reuşit performanţa de a pleca din PSD, de a se înscrie în Pro România, de a pleca din Pro România şi de a se reînscrie în PSD.

Deh.

PS: Dopuleţul frustrat de la Contractual de Cluj, deşi premierul Viorica Dăncilă a declarat clar şi scurt că nu le-a promis nimic lui Itu şi Nasra, îşi sumete mustăţile în ipoteze despre debarcarea lui Alexa de la şefia PSD Cluj. Visele umede nu sunt şi realitate, o ştie orice vibrator, orice făcăleţ (dacă nu sunt bani pentru aparatură). Dacă am fi avut parte de jurnalism, nu de boschetărism de presă, s-ar înţelege foarte bine mmecanismele pentru care cei doi au revenit în partid şi sunt slabe şansele de a trece moţiunea: BANII. Sunt foarte mulţi care aşteaptă deconturile pe investiţii făcute în lucrări antamate cu statul (mmai mult ca sigur şi printre sponsorii ăstora doi). O cădere de guvern i-ar băga în faliment, că nu şi-ar mai primi banii pentru lucrările în care şi-au investit banii. Dar ce să ştie un rupător de chitanţe despre cum funcţionează economia?

Adauga comentariu