Alți doi festivalieri, prinși pe aeroport cu extasy, amfetamină și cocaină

Zile de foc pentru polițiștii de frontieră care operează în Aeroportul Internațional Avram Iancu. Mai mulți cetățeni străini, veniți la Cluj-Napoca la UNTOLD, au fost surprinși cu droguri asupra lor. Din raportările de ieri rezultă că un cetățean britanic a aterizat la Cluj cu tot felul de ”gustări”, de la cocaină la etnobotanice. Drept răsplată, englezul a fost trimis înapoi spre Marea Britanie.

„SPF Aeroport Cluj, ieri, 10.09.2021, din direcția Luton-Cluj Napoca, indicativ W63302, ora de aterizare 12:49, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean britanic care a fost introdus pentru un control suplimentar in linia a 2-a. In urma controlului a fost descoperite trei pliculete cu substante susceptibile a fi droguri despre care persoana in cauza declara ca sunt: amfetamina, cocaina și ecstasy.

S-a încheiat proces verbal de constatare a infracțiunii lg 143/2000 art.3. Cetateanului britanic nu i se va permite intrarea in tara urmand a fi inapoiat cu primul zbor spre Marea Britanie”, arată autoritățile.

 

Tot ieri a fost percheziționat și un cetățean francez, asupra căruia au fost depistate opt pastile de ecstasy. Spre deosebire de cel din Marea Britanie, dat fiind că Franța se află în Uniunea Europeană, tânărul a fost lăsat să intre în țară, fiindu-i confiscate drogurile.

„În data de10.09.2021, direcția Charles de Gaulle-Cluj Napoca, indicativ OB3706, ora de aterizare 13:18, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean francez care a fost introdus pentru un control suplimentar in L a 2-a. In urma controlului au fost descoperite 8 pastile de ecstasy. S-a încheiat proces verbal de constatare a infracțiunii, lg 143/2000, art.3. Fiind cetatean UE i se permite intrarea in tara”.

Adauga comentariu