Alt accident, aceeasi intersectie, 4 masini parcate neregulamentar

Soferul unei Dacii care venea de pe Baba Novac, preocupat de problemele cotidiene si neatent la semnul STOP a fost lovit de un Mercedes care venea de pe Iuliu Maniu exact in aceleasi conditii in care a mai avut loc un accident, in urma cu doar doua zile.

Soferul Dacei, cel care a fost neatent, a suferit o avarie mai grava, insa a putut trage masina din intersectie. Mercedesul, al carui sofer vorbea la telefon in momentul impactului (sau cel putin asa il acuza vinovatul), a scapat doar cu o zgarietura.

Din nou, in intersectie erau parcate neregulamentar 4 autoturisme. Pe Iuliu Maniu un Twingo rosu, iar pe Baba Novac un Seat albastru, un Aixam verde si un Ford negru. Primele doua ingreuneaza accesul in intersectie al celor care vin de pe Baba Novac si vor sa faca dreapta pe Iuliu Maniu, autoturismul Aixam blocheaza trotuarul, iar Fordul ingreuneaza accesul in intersectie al celor care vin de pe Iuliu Maniu si vor sa faca stanga pe Baba Novac.

La doar cateva minute dupa incident a trecut o masina a politiei locale, dar care nu s-a sesizat, ocupantii vazandu-si de treaba lor.

Adauga comentariu