Alis Holidays te duce la "Our body-Universul interior”!

Datorită evoluției sistemului educativ din România, tot mai mulți părinți își înscriu copii la diferite activități extrașcolare. Dansurile, sportul, excursiile și expozițiile sunt activitățile principale care antrenează în mod educativ un copil. Agenția de turism Alis Holidays susține ideea "Școala Altfel” și propune elevilor o excursie educativă la fascinanta expoziție Our Body: Universul Interior din Iulius Mall, Cluj Napoca.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este o ocazie unică pentru părinți de a le explica copiilor ce este un stil de viață sănătos, complexitatea corpului uman, necesitatea unei alimentații corecte, sport regulat precum și impactul fumatul sau consumul excesiv de alcool asupra organismului. O multitudine de panouri descriptive și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor tuturor vizitatorilor.

Elevii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale. Procesul utilizat pentru exponate este cel de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid).Țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând să se vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

Ca scop principal, expoziția pune accent pe prevenție, sănătate și educație, crescând atât interesul elevilor pentru cunoașterea propriului corp cât și importanța alegerilor cotidiene ale parinților pentru copii lor.

Alis Holidays a creat un pachet educativ special pentru elevi „OUR BODY: Universul Interior” – excursie de o zi la tariful de 79 lei/elev și cuprinde:

  • Transport școală-Iulius Mall-Iulius Mall-școală;
  • Intrare Expoziție ,,Our Body”;
  • Prajitură și suc la cofetaria Lemnul Verde;
  • Bilet la film (Cinema City).

Pentru mai multe detalii: http://alisholidays.ro/oferte-elevi/excursi-elevi/body-universul-interior/

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Adauga comentariu