Alina Mungiu Pippidi îl vede la șefia DNA pe Doru Ţuluş, procuror înlăturat chiar de Kovesi din instituţie

„Ce aş vrea eu să văd într-o lume ideală ar fi ca cineva precum Doru Ţuluş candidează şi i se dă posibilitatea să candideze şi i se dă şi sanşe la şefia DNA. Aşa ne-ar trebui un procuror care a instrumentat cauze celebre, cum a făcut el cu fotbalul, cauze nepolitice pentru a da un exemplu că era anticorupţiei politice s-a încheiat. De aici încolo nu mai fugărim politicieni. Nu înseamnă că îi ocolim dacă există denunţuri serioase la adresa lor. Deci Ţuluş mi s-ar părea un minunat succesor pentru Laura Codruţa Kovesi la DNA”, a susţinut Alina Mungiu-Pippidi, președintele Societății Academice din România, luni seara, la B1 TV.

În ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, Pippidi o vede pe aceasta ca devenind consultant “la 1500 de dolari pe zi cât este la rangul ei”.

„În primul rând, eu aş sfătui pe toată lumea să nu îşi facă griji pentru doamna Kovesi. Lumea subestimează reputaţia ei internaţională care este foarte mare şi acum că nu mai e la DNA şi nu mai trebuie să se păzească de Black Cube şi să vadă toată ziua lucruri ostile despre ea, cred că se va putea consacra liniştită în consultanţă internaţională la 1.500 de dolari pe zi cât este la rangul ei”.

Comentarii

Rosa

10.07.2018 12:02

Parca intereseaza pe cineva ce vede Pipidica!?

Nicolae Pop

10.07.2018 12:12

... consultanta?  cum sa fac dosare, sa plagieze sau cum sa ajunga alti incopententi, tortionari ca ea ....scarba,  rusina ca face parte din Romania. Sa plateasca  o zi in  puscarie, vorba d-nei Rarinca. Nu... sa o cerceteze Parcetul Militar pentru toti omanei hatuiti pe nedrept.

Adauga comentariu