Alina Gorghiu joaca pokerul vietii, oferindu-se drept ofranda PSD, la schimb cu punerea sotiorului Isar in locul lui Isarescu

Scapat cu bine dintr-un accident de masina dupa ce a intrat ca un nesimtit pe contrasens, Lucian Isar spera ca pajura Alina Gorghiu sa ii poarte din nou noroc la urmatoarea cumpana din viata: schimbarea destinului sau profesional, care a cam lancezit de cand Mugur Isarescu i-a troznit una acum 6 ani, BNR acuzandu-l pe Isar de atac speculativ asupra leului.

Motiv pentru care, dupa atacul recent venit la adresa lui Mugur Isarescu, pe care Romania Libera l-a "nonorocit" dovedind ca a fost un securist sadea, Isar si-a trimis nevasta, ditamai penelista Alina Gorghiu, aflata la randul ei intr-o eclipsa totala de soare politic, dar inca pastrand legatura cu demiurgul de la Cotroceni, sa negocieze cu pesedistii schimbarea numelui sefului BNR din Isarescu in... Isar (s-apoi sa ziceti ca nu lucreaza astrele).

Iar Alina s-a conformat. Statutul de stricatoare de doctrine si familii, chiar si politice, nu e o noutate pentru ea, dupa ce in trecut aproape a reusit sa il bage la dilibau pe Misu Voicu din cauze de amor si de parasire, si dupa ce a investit toata indemanarea ei orala in aburcarea babalaului de Bogdan Olteanu pe care mi ti l-a dus sus de tot in cariera, adica tot spre BNR, de unde prostalaul a capotat fiind operat pe jugulara de DNA. [In paranteza patrata fie spus, Alina i-a stricat casa si lui Lucian Isar. Caci Isar era combinat cu o romanca-unguroaica, Krisztina, reusind performanta senzationala de a le lasa cu burta la gura atat pe Krisztina, cat si pe Alina, SIMULTAN. Culmea, simultan au aflat si ele una de alta, ba chiar si ca sunt gravide simultan au aflat, asa ca Krisztina l-a parasit pe Isar, iar Alina a avortat pruncul, reluand ulterior relatia cu Isar, dar dupa multe discutii].

Cum spuneam Alina s-a conformat si, iesita din lauzie, a inceput sa susure cantece de imperechere politica viperesti fix in cuibul viespilor din PSD. A inceput cu Badalau, noul broker de influente din PSD, a sasait si pe la alti pesedisti pe care ii steia ea din... trecut, pana la urma a ajuns la Liviu Dragnea cu propunerea: draga PSD, dati-mi va rog lu' sotu' meu postul de sef la BNR si promit ca ma ofrandez eu si vin la voi. 

Potrivit surselor noastre, pesedistii, care nu-s papagali ca liberalii, i-au zis Alinei ca "pachetul" de inaintare e prea mic pentru un post precum sefia BNR, care te scoate din foame o viata intreaga. Adica doar trupsorul ei longilin si cam... uzitat, nu ajunge matcii PSD, ci Alina trebuie sa compuna o oferta mai bogata, adica sa zica daca aduce ceva parlamentari, daca rezolva 3-4 probleme cu nea Iohannis, ba chiar se vorbeste si de sacrificarea lui Augustin Lazar...

Va vom tine la curent, dragii mei. Chiar daca suntem un simplu ziar din Cluj.

Adauga comentariu