Alin Tișe trebuie să le plătească prin sentință zeci de mii de lei lui David Ciceo și angajaților Aeroportului Cluj

Alin Tișe a pierdut procesul înaintat de directorul David Ciceo și de angajații Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj. Președintele Consiliului Județean Cluj este acum bun de plată, el trebuie să achite suma de 35.000 de lei pentru informațiile mincinoase prezentate în spațiul public și pentru cuvintele injurioase folosite la adresa conducerii aeroportului. 

”Obligă la plata către reclamantul David Ciceo a sumei de 10.000 de lei, către reclamanta Zanc Gabriela a sumei de 5.000 de lei, către reclamantul Florian Corina Paula s sumei de 5000 de lei, către reclamanta Mureșan Florica a sumei de 5000 de lei, către reclamantul Pop Iuliu a sumei de 5000 de lei și către reclamantul Opriș Vasile a sumei de 5000 de lei cu titlul de daune interese datorate ca urmare a prejudiciului suferit prin atingerea adusă dreptului la demnitate. Obligă pârâtul Tișe Alin Păunel să își ceară scuze în mod public față de reclamanți pe pagina personală de facebook a pârâtului şi prin intermediul unui comunicat emis în numele Consiliului Judeţean Cluj pentru presa scrisă şi online locală şi naţională, radio şi TV. Respinge cererea pentru rest, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamanţi a sumei de 13.010 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la pronunţare, cerere care va fi depusă la Judecătoria Cluj-Napoca”, se menționează în soluția pe scurt. 

Alin Tișe plătește acum pentru faptul că i-a numit pe directorii Aeroportului ”jeguri ordinare”, dar și pentru că a prezentat informații false privind salariile acestora. Tișe a dus o campanie acerbă de denigrare atât a conducerii Aeroportului cât și a angajaților, referindu-se la aceștia cu apelativul de ”mafie organizată”.

”Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive, invocată de pârâtul Tișe Alin Păunel. Admite în parte cererea formulată de reclamanții Ciceo David Ioan, Zanc Gabriela, Florian Corina-Paula, Mureșan Florica, Pop Iulius și Opriș Vasile. în contradictoriu cu pârâtul Tișe Alin Păunel. Constată caracterul mincinos al afirmațiilor făcute de părât, referitoare la salariul reclamanților, la manipularea angajaților aeroportului de către reclamanți, la costurile deplasărilor directorilor din conducerea aeroportului, cu privire la deținerea de către reclamantul Ciceo și a funcției de manager de securitate, precum și în ceea ce privește informațiile mincinoase potrivit cărora reclamantul Ciceo ar fi declarat că s-ar produce accidente aviatice în situația în care nu ar rămâne director. Constată caracterul injurios și ilicit al expresiilor folosite de părât cu privire la persoana reclamanților precum: ”jeguri ordinare”, ”mafia organizată din conducerea aeroportului”, ”nenorociții ordinari de la aeroport”, și ”mafioți care continuă să fure banii publici”, se menționează în soluția pe scurt. 

Alin Tișe a refuzat să mai susțină financiar proiectele de dezvoltare ale aeroportului, preferând să se concentreze pe războiul personal pe care îl duce cu directorul David Ciceo, dar și cu ceilalți angajați. Tișe a ajuns astfel să pună mai presus propriile orgolii și interese decât proiectele prioritare pentru cetățenii județului, cum ar fi dezvoltarea Aeroportului. 

Adauga comentariu