Alin Tișe și Pro TV au înfăptuit un MIRACOL: rampa de gunoi de la Pata Rât s-a îngropat, s-a înmormântat și-apoi, după trei zile, a Înviat!

Și se făcea că în zilele acelea de prezent luminos la cârma Consiliulului județean Cluj, însuși el, președintele, Alin Tișe, să iasă să grăiască în public că a îngropat rampa de gunoi de la Pata Rât. După cum s-a și consemnat în analele “feisbucului” și-n poveștile de adormit copiii spuse pe Pro TV, Golgota Închiderii a fost îndelungă, nu prea ușoară și cu multe piedici. Dar s-a sfârșit, Îngropatu-sa!

“Nu a fost ușor, au fost multe piedici. Cert este că celebra groapă de la Pata Rât este închisă iar noul centru de deșeuri va fi finalizat în curând”.

Mare minune Consiljudețenească, ProTembelească și Alintișească se înfăptui în aceste zile înseamnă! După mai bine de 6 ani de la primul termen ferm de finalizare al Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Cluj (citiți în fotografie), sfârșitu-sa!

Și veni Însuși Sfântul Arhanghel ProTeVerarie să ne anunțe cu voce tunătoare:

“Tișe a levigat!”

Și ieși lume în stradă să se veselească și să cânte osanale:

“Adevărat a levigat!”

Și să cânte în cor pe străzi, cu publele goale în brațe:

“Păunel a levigat din nou, cu levigatul pre levigat epurând!”

Funcționarii, Experții și Membrii Sindicatului Extrem de Liber ai Consiliului județean s-au urcat pe turla Consiliului județean și au strigat către cele patru zări: “Credeți în reciclare! Adevărat s-a Îngropat!”

Și toată lumea crezu și se veseli.

Mai puțin niște necredincioși care se duseră să verifice dacă Stația de Osmoză Inversă e la căpătâiul Rampei.

Și, MINUNE aflară: după trei zile, rampa de gunoi de la Pata Rât ÎNVIASE! Era la locul ei, duhnind vesel și levigând de zor levigat pe Zăpodie la vale.

“Să levigați bine!”

Adauga comentariu