Alin Tise, seful judetului Cluj, si Valentin Jucan, sluguta sa sinecurista angajata ca purtator de vorbe, sunt atat de virusati si arsi din cauza razboiului cu Ciceo, ca au ajuns sa comita greseli penibile

In timp ce Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, tocmai mai baga 5 milioane de euro in sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean care arata oricum ca un OZN, in timp ce acelasi Moldovan a asfaltat tot judetul si are in fiecare comuna mare cam cate doua PNDL-uri antamate sau in curs de rezolvare, la Cluj, Alin Tise, finul lui Boc si seful judetului, are cu totul alte prioritati.

Dimineata, isi consulta contul firmei pe care are trecut blocul cu 14 etaje ca sa vada daca Metz de la NTT Data i-a achitat chiria de zeci de mii de euro pe luna. Apoi, dupa ce se uita putin in oglinda si i se pare ca a imbatranit frumos, Tise il scoate din lesa pe Juky, catelusul lui preferat. Juky, trecut in buletin ca Vali Jucan, e purtatorul sau de cuvant si, probabil, cel mai ascultator si isteric bison pe care l-a avut vreodata. 

Cam tot ce are Consiliul Judetean Cluj e in deriva, insolventa sau faliment: Cluj Arena e muci, Clujana e moarta si distrusa, drumurile judetene sunt asfaltate cu gropi, la spitale, hahaha, nu avem ce vorbi, a mai ramas bijuteria asta de distrus: Aeroportul International Avram Iancu.

 

 

Ieri, Tise si-a luat-o grav in freza de la judecatorii Tribunalului Cluj. Practic, Tise a vrut sa isi bage pe neve 3 noi membri in Consiliul de Administratie al Aeroportului si sa controleze majoritatea. Instanta i-a suspendat numirile si nu putin, ci pana la terminarea unui alt proces. Care va dura. Si asta inseamna ca Tise a pierdut pentru mult timp batalia cu Aeroportul cu care, oricum, nu avea de ce sa se razboiasca.

Insa ca sa vedeti cam cat de arsi la creieri sunt Tise si Jucan din cauza isteriei si stresului luptelor pe mize mici, sa va spunem ca ei nici macar NU STIU ce instanta judecatoreasca i-a abtiguit. Desi Tribunalul este cel care le-a dat cu laptopul in cap, asa cum puteti vedea aici...

 

... Tise si Jucan cred ca, de fapt, Curtea de Apel e instanta care i-a judecat. Mori de plans, nu alta!

Asta e nivelul. Sunt orbiti de furie si isterie. Astia conduc judetul. Poate se hotaraste Mariana Ratiu si incepe sa ii dea in gat. 

Adauga comentariu