Alin Tişe se comportă în instituţia statului ca şi cum ar fi a mă-sii. Plus glumiţe de Aghireşu: a scos boxele pe geam la protestul sindicaliştilor de la Aeroport

Şi a doua zi de proteste ale sindicaliştilor de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca în faţa clădirii Consiliului Judeţean Cluj se desfăşoară sub semnul circului. Reacţiile lui Tişe ţin deja de sfera patologicului şi cineva ar trebui să-l ia, de mânuţă cu „sindicatul” funcţionarilor din Consiliul Judeţean Cluj pe care tot dă vina pentru glumiţele de Funar sărac cu duhul, şi să-l ducă la control medical de specialitate.

La fel ca şi ieri a blocat, ca un de golănaş şcolit cu banii din gunoaiele lui nen-su Vereş, intrarea în instituţia publică (nu a lui mă-sa şi nici a lui tac-su). Azi, în plus, a scos boxele pe geam şi a pus muzică simfonică. Ce-o fi ştiind ţăranul ce e ăla şofranul? La câtă lipsă de educaţie denotă, putea să pună ceea ce-l defineşte mai bine în materie de muzică: manele. Oricum se comportă în instituţie ca un manelist care ne cântă cât de mult rău îi vor „dujmanii”...

A urmat apoi un adevărat război al "muzicilor" în faţa clădirii Consiliului Judeţean Cluj.

Apoi, sindicaliştii i-au dat lui Tişe o replică „muzicală” pe măsura circului pe care acesta îl face de trei ani, în loc să-şi vadă de administraţie. După cum se vede, nimeni nu blameaza fantomaticul "sindicat" invocat de Tişe ca fiind creatorul de circ de prost gust. Toată lumea ştie cine este circarul. El crede că lumea a uitat cum funcţionarii de acolo făceau balet printre legi să-i facă lui, sau lui Uioreanu, pe plac?!

Şi încă o remarcă pentru piticul moral care e Tişe: când #cecio îi servea interesele era extrem de bun, atât el, cât şi sindicatul de la Aeroport? Erau buni toţi cei de care s-a folosit să se caţere el în funcţii. Interesant cum de „sindicatul” funcţionarilor din CJ Cluj acum e bun ca o pită caldă pentru acest pitic moral şi erau nişte jeguri pe vremea când el se lupta cu Mihai Seplecan şi-l apăra trup şi suflet pe #cecio. Piticul moral, traficant de influenţă, nici să-i scrie numele corect nu poate fostului amic care i-a angajat cumnata la cerere expresă: „angajeaz-o, va fi cumnata mea”!

În plus, lumea îşi aduce aminte că acest pitic moral provine din partidul ţoapei care şi-a permis remarca: "Ciocul mic! Acum noi suntem la guvernare"! Este modul acestui pitic moral de a le spune celor din subordinea sa: "Ciocul mic! Eu sunt la guvernare"! Asta ca să ştiţi ce partid sunteţi chemaţi să votaţi în aceşti doi ani.. Năravul nu piere!

Adauga comentariu