Alin Tișe, pus la zid de activiștii clujeni: „Iată cum îi prostește domnu' Tișe pe clujeni cu vrăjeli de astea bagabonțești. La locale, votăm schimbarea”

Pe Alex Fechete îl cunoaște și respectă toată lumea în oraș. E privit cu respect de comunitatea de romi, pentru că nu există cetățean aruncat în ghetoul de la Pata Rât care să nu tresară atunci când aude de „Pepe”, așa cum e poreclit Alex.

E privit cu respect în lumea activiștilor, pentru că zi de zi se luptă cu ferocitate cu toate nedreptățile comise de autoritățile locale. 

În aceste context, când Alex Fechete îi declară război lui Alin Tișe, părerea sa contează mai mult decât s-ar aștepta PNL-iștii.

CITEȘTE ȘI: Povestea terifiantă a unui clujean „colectat selectiv” din Mărăști și aruncat la groapa de gunoi a orașului

Contextul îl cunoașteți, Alin Tișe a organizat o conferință de presă la Pata Rât, la muntele de gunoi și a anunțat cu surle și trâmbițe că:

„PATA-RÂT ESTE ISTORIE!
✅Deșeurile depuse timp de 70 de ani la marginea Clujului au fost ecologizate iar zona a fost închisă și stabilizată.
✅S-a oprit DEFINITIV poluarea cu levigat!”. 

Penibilul situației îl remarcă orice cetățean cu bun simț, exceptându-i pe cei din bula PNL-istă. Așadar, nu e de mirare că Alex Fechete a răbufnit pe Facebook, printr-un mesaj extrem de dur la adresa lui Tișe.

„Iată cum îi prostește domnu Tișe pe clujeni cu vrăjeli de astea bagabonțești, o dă la derută băiețașu...

Cum oameni nu prea stiu ce se petrece la Pata Rat, Tișe profită si se laudă ca a inchis rampa de gunoi(bineînțeles, cu întarziere de 12ani)+ are curajul să afirme public că cele 2 rampe “temporare“ ramase deschise nu POLUEAZĂ deloc.păi chiar atât de proști ne crede domnu Tișe? Serios, nu poluează? A inchis o rampă și a deschis 2 mari și incă câteva mai mici(mini centre de selectare). Despre incendii nu zice nimic, cine le-a pus și de ce? Dar despre problema socialăde la Pata Rât?când se inchide lagărul etnic creat de PDL?

Este de neconceput cum noi romi, am votat mai tot timpul cu călăi noști. Oameni in care am crezut și i-am votat (în frunte cu domnu Boc care era Ministru pe atunci)ne-au evacut acum 9 ani din oraș la groapa de gunoi.

La locale votez schimbarea”, a punctat, pertinent, „Pepe”.  Nimic nou sub Pata Rât, am putea adăuga. 

 

 

 


Adauga comentariu