Alin Tișe, prin reprezentanții săi în CA al Aeroportului, sabotează bugetul instituției din subordinea sa

Pe față, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, sabotează activitatea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Brusc, reprezentanții administrației județene în Consiliul de Administrație al Aeroportului s-au dat bolnavi, astfel încât deciziile în privința bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2019 a Aeroportului să nu poată fi aprobate. 

Alina Mirela Petre, reprezentanta Ministerului Finanțelor Publice nu a făcut prea mulți purici în CA al Aeroportului Internațional Avram Iancu. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe Hotărârea de Consiliu Județean care o desemna membru în conducerea Aeroportului că a și renunțat la funcție. Postul rămâne vacant până la desemnarea altei persoane de către Minister.

Iar Rădulescu Angelica Diana, Persu Daniel și Grigoriu Valentin au transmis adeverinţe medicale prin care au dorit să justifice neparticiparea la ședință. 

Membri ai CA: Irimie Popa, Konnert Agnes, Viorel Federiga, Diana Angelica Rădulescu, Valentin Grigoriu şi Daniel Perşu - reprezentantul autorității publice tutelare.

Fiecare membru primește lunar o indemnizație de 1.500 lei.

Mai multe despre activitatea acestora, aici:

CITEȘTE ȘI: Se schimbă schimbarea de la Aeroportul Cluj-Napoca. Reprezentantul Ministerului Finanțelor pleacă

„Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj propune următoarea ordine de zi: 

1) Rectificarea Anexelor 1, 2 şi 4 a proiectului Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2019 aprobat de către Consiliul de Administrație în ședința din data de 26.02.2019. 

Scopul acestei şedinţe extraordinare de azi 16.04.2019 era foarte important pentru aprobarea BVC pe anul 2019 a aeroportului, în vederea realizării obiectivelor de investiții pe anul 2019 şi accesarea fondurilor nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructura Mare. 

Doamna Rădulescu Angelica Diana, d-nul Persu Daniel și d-nul Grigoriu Valentin au transmis adeverinţe medicale prin care au dorit să justifice neparticiparea la această şedinţă. Doamna Alina Mirela Petre a considerat că nu mai are rost să participe la şedinţele CA ale aeroportului, deoarece în data de 02.04.2019 și-a înaintat Consiliului Judeţean Cluj demisia. Doamna Konnert Agnes ne-a transmis demisia dânsei din funcția de membru al CA al aeroportului depusă la CJC în data de 15.04.2019. 

În aceste condiții regretăm faptul că nu există cvorum pentru şedință, respectiv ședința nu întruneşte numărul necesar de membrii pentru a se putea desfăşura, iar acest punct va fi pus pe Ordinea de zi a şedinţei ordinare din data de 24.04.2019”, se arată în procesul verbal încheiat cu ocazia ședinței extraordinare a Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj RA. 

Adauga comentariu