Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ce am constatat la DGASPC este un jaf din bani publici! Se adună foarte multe reclamații, pentru că oamenii au văzut că acum cineva se ocupă!”

Comentarii

Dalida

19.07.2016 18:45

Bai Tise ai uitat cum se faceau angajarile pe vremea ta?sau licitatiile de lucrari .....aveti grija un pic

coco

20.07.2016 09:30

asa-i. Fina Catarig etc, etc, etc iti spune ceva?domnule presedinte ? obiceiurile ,,bune ,, sunt molipsitoare 

molnarionat

19.07.2016 18:54

Trebuie încurajați angajați să facă declarații!! Spre exemplu, abuzurile de la centrul Pinochio nr 10 și Centru de plasament din comuna Jucu. Crișan Daniela Ramona a fost acuzată în scris și verbal pentru abuzuri în serviciu în forma continuată. Înțeleg frica angajaților dar cu abuzurile împotrivă lor și asupra copiilor nevinovați chiar că mă depășește!

Rautate

19.07.2016 20:15

Sper sa ajungă telcean directoare....ca si asa numai ea beneficiază de concediu plătit la mare ani la rand, dintre toți sefii de centre, ca doar ea are merite....toti ceilalți nu au nevoie de formare continua....ca doar sunt prosti si nu au realizat nimic.

puisor

19.07.2016 22:45

Înseamnă că de aceea tamas nu a adus spre avizare niciodată în 4 ani bugetul în colegiul director, ca deși acesta are doar aviz consultativ, prin ROF, serviciul financiar contabil este obligat să îl dea la avizat organismul ui de conducere al direcției........ca sa poată sa treacă bugetul unde are chef...

Rostas Ariela

02.05.2017 19:26
Am stat în Centru de plasament 18 ani după care ne au dat afară am fost nevoită sa părăsesc Centru după care asistenta sociala înloc sa facă ce este mai bine pentru un copil care părăsește centru pentru ca totuși nu este ușor ...Eu find majora ce a spus te transfer la alt centru centru find în Gherla unde sunt toții angajați așa numa și i am spus unde sa merg în Gherla eu aici am crescut.In fine la 1 august am părăsit Centru după care am aflat ca exista Casa Maria -Gabriel toți a fost bine toată lumea happy bine toți ce bine ca ați venit totu a fost roz , nu spun ca eu am fost sfântă dar totuși am fost 4 fete în casa după care una dintre noi trebuia sa plece ca a fost data afară una una jigniri și alte chestii a plecat fata după care au început ca cu sponsori ce sponsori atât știu sa ne jignească și sa ne amenințe ca ne dau afară acuma mă gândesc unde sa merg ca nu mai pot cu atâtea jigniri .Acuma sunt nevoită sa plec astea da Centre și Cum spuneați sa ajutați tineri care părăsesc sistemul .Sunt multe de zis este numa jumate .Vreau și eu câteva răspunsuri dacă nu va deranjează

Adauga comentariu