Alin Tișe nu ne mai consideră „blog de șantaj” și îi cere demisia directorul DGASPC, Daniel Tămaș, în urma dezvăluirilor apărute luni, în exclusivitate, în Ziar de Cluj

Comentarii

Alegator

12.07.2016 20:02

Bravo Paunele. Dar cu acest director este mai greu.Ai insa in subordine pe cei care l-au ajutat pe Mircea Avram Ciordel  sa dea tunurile cu piatra sparta. Da-i afara pe toti. Chiar si pe acela cu care esti ruda apropiata. Altminteri e doar inca o tiganeala.

Maxim

12.07.2016 20:30

Auzi ma la asta, el a dat concurs :))))) Ma Tamas, zi si tu ca esti angajat la directie , nu ca lucrezi. Tu nu ai lucrat nici o ora la viata ta! 

Pffffff

12.07.2016 20:55

Deci acum ai recunoscut "mai draga" Tamas , ca cine a fost dat afara ca sa ii poti tu ocupa locul, a fost dat afara pe criteriu politic iar tu ai ajuns acolo pe aceeasi considerent. Crezi ca faci miscari inteligente, te increzi in toti lingaii care crezi ca te ajuta, dar tot un prost ramai. Unul cu diploma.....

mihai

12.07.2016 22:01

Am avut ocazia sa-l cunosc pe acest director DAN TAMAS ....nu are mama nu are tata, are firmele lui controlate pe la spate din BISTRITA cu care sifoneaza banii DGASPC CLUJ ----RUSINE si mai si face avansuri cu tenta sexuala la colege....RUSINICA

GAbriela

13.07.2016 07:40

Ciudat ca dupa toate acuzatiile grave aparute in mass-media, abia acum reactioneaza cineva. De ce? Cum poti sa faci atatea porcarii cu niste copii si sa mai fii pe functie?

mihaela 2

13.07.2016 07:50

nici vorba de avansuri......a trecut la urmatorul nivel : trimite adrese oficiale la centre si cheama la teambuiding doar 90.60.90.....asta da criteriu de selectie pentru specialistele din directie...........aaaa si culmea ca teambuildingul pe care la facut fara nici o justificare a fost fix in campanie electorala......ai, ce tare ar fi sa vedem factura de la pensiune ....aia destrabalare ce a fost acolo..... INSA FIIND VORBA DE BANI PUBLICI CRED CA AR TReBUI VAZUT o nota de justificare pentru eveniment si criterile de selectie cum sau selectat sefii de servicii si specialistele

me

13.07.2016 22:19

La cât de corect folosești cratima, sigur nu lucrezi în DGASPC.Iar dacă totuși lucrezi în acest loc, mă gândesc la cât de frustrat/frustrată poți fi..

DUD

13.07.2016 08:24

Tu ai LUCRAT in institutie??????? Ai zacut in institutie si ti+ai rezolvat inatresele personale. Apropo.....masina de servici poate fi folosita pe parcursul intregii zile  in interes personal?? face naveta cu aceasta masina la salicea, la bistrita si ori unde vrea el. CINE PLATESTE?El vorbeste de schimbari politice? el care a ajuns acolo DOAR pt ca era inregimentat politic la PSD  si a fost sprijinit de lapusan etc.

ooooooooooooooo...

13.07.2016 08:29

Molnar se incalzeste pe turnanta........dar a uitat cineva de spagile pt internari in centre pt batrani  si pt certificate de handicap????????asa se aude in targ.....

Dr. Lavinia D.

13.07.2016 10:04

Dl Daniel Tamas, nu știe despre unele abuzuri săvârșite de către Ramona D. CRIȘAN, semnalate de către victimile acestei persoane! Spre exemplu: manâncă din mâncarea copiilor, duce acasă din mâncare și alte materiale de consum, aduce pe soțul și fica ei să mănânce acolo, foloșeste angajații să îi spele mașina personală și își aduce rufele murdare de acasă să le spele la instituție. Supune angajații la rele tratamente (îi urmărește, le ia telefoanele, îi amenință permanent, folosește imagini video stocate în folosul ei personal, precum și alte comportamente antisociale la adresa angajaților). Face trafic de infuență (a făcut trafic de influență la Unitatea de Salvare din Cluj-Napoca să-și angajeze soțul ca sofer auto). Noi vom strange aceste declarații cu toate acestea nereguli și ne vom adresa DNA-ului, Parchet-ului pentru infracțiunea abuz în serviciu în formă continuată precum și alte infracțiuni asociate.  

Alexandru

13.07.2016 19:13

Doamna Lavinia D., sa nu credeti nici o secunda ca Tamas nu stie!!! Face si el exact aceleasi lucruri, precum si administratoarea de la Centru Gavroche, Crisan Marinela. Fura, fura si iar fura. Santajeaza si isi bat joc atat de angajati cat si de copii

concurs DGASPC

13.07.2016 19:46

Tovarasul Kuli Banc, activistul PSD rosu in obraji, cel mai popular membru in comisiile de concurs ale DGASPC, trebuie apreciat pentru seriozitatea cu care a reusit sa fie obiectiv de fiecare data in alegerea celui mai berbec dintre candidati.

ATU Consulting

13.07.2016 19:54

De Gabriela Hum nimic? Cine castiga din toate teambuildingurile pe prietenia cu Ioana Rusu, Tamas si Iasko?

Master Chef

13.07.2016 20:13

Se zice ca Tamas ar fi chestionat-o in privat pe Cozmina Chis daca e adevarat ca angajatii de pe Fabricii se indoapa din mancarea copiilor. Cozmina s-ar fi jurat ca numai painea veche si resturile se impart angajatilor si doar celor saraci pentru a veni in sprijinul celor cu venituri mici. Echipa de control venita la fata locului cu microbuzul terorii a gasit la o cercetare atenta angajati cu icre negre intre dinti si urme de foi gras pe barbie.

Nelu G

14.07.2016 00:05

Ce este interesant ca liderul de sindicat a tacit pana la 01.06.2016Despre poziția dlui TISE , tot [MODERAT] a rămas Am crezut ca la călit Bruxelles-ul !!!!Despre dl Tamas sa nu se lase , de la venirea PNL e o mișcare tipica de dupa alegeri . Pleacă ai voștri vin ai noștri Băgate tise la lucruri serioase 

Vasile

15.07.2016 13:00

Tise [MODERAT] de la prietenul Radu vlas !! Cine nu l cunoaște [MODERAT] crede ca i om de treaba dar el e [MODERAT] ADMIN: nu jigniti si nu insultati. Daca aveti probe la cele afirmate, produceti-le. 

Alin

19.07.2016 16:43

Sa spunem de escapadele amoroase ale lui tise cu secretarele de la consiliu ?? Vrei probe sunt si probe !!! ADMIN: adu probe dacă ai probe. Dar spune ce ai de spus fara sa injuri si sa jignesti. Pe nimeni nu intereseaza daca ai fost refuzat de vreuna dintre secretare si-atunci tu consideri, ca un frustrat ce esti, ca ar fi avut escapade cu Tise. Cât despre înjuratul de mamă, vezi că ți-am scris la altă vomă intelectuală de-a ta cum se face.

Alin

19.07.2016 16:44

ADMIN: onoarea suptului, la cât de obsedat ești să o tot repeți în fiecare comentariu, îți revine ție. Și dacă vrei să amesteci mamele în treaba asta, "mata" se scrie corect mă-ta. Dacă de la mamă nu ai învățat limba maternă, oi fi învățat cum e cu suptul de la taică-tu.

Adauga comentariu