Alin Tișe mai pierde un proces cu angajații Aeroportului: acțiunile formulate în instanță, nefondate

Instanța a respins cele două cereri de chemare în judecată formulate de președintele Consiliului Județean Alin Tișe împotriva angajaților de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu Cluj”. Alin Tișe a considerat că prin acțiunile de protest organizate de aceștia i-au fost aduse prejudicii de imagine. Instanța însă nu i-a dat dreptate și a considerat că sunt nefondate cererile formulate de Tișe.

”Respinge ca nefondată cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul TIŞE ALIN PĂUNEL, în contradictoriu cu pârâ?ii GHIOLŢAN RODICA, MOLDOVAN MARIUS, HĂRĂNGUŞ COPACIU ADINA, SICOE RAREŞ, BUNEA ANA MARIA, GLIGA ELENA, PLOVEREA IULIA, VARGA VALERIU, SUCALĂ VASILE, VÎTCĂ CRISTINA, având ca obiect răspundere delictuală. Obligă reclamantul să plătească câte 1.000 lei fiecărui pârât, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată la data de 21.02.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, motivează instanța.

Citește și:
EXCLUSIV 13 persoane date în judecată de către Alin TIȘE. Președintele CJ Cluj vrea daune de 3 milioane de lei! VEZI lista ”neagră”

Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj anunță că au fost respinse acţiunile în instanţă formulate nejustificat de către Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj - Alin Tişe, împotriva Sindicatului, a Preşedintelui acestuia şi a membrilor de sindicat, ca urmare a manifestaţiilor sindicale din martie 2019.


”Reamintim publicului că scopul manifestaţiilor din 19-20 martie 2019, din faţa Consiliului Judeţean Cluj, a fost modul în care autoritatea tutelară a promovat schimbări de administrare şi de management la aeroport, modul de gestionare a parcării auto din incinta aeroportului precum şi stoparea acţiunilor menite să blocheze activitatea şi dezvoltarea aeroportului. Pe această cale, îi adresăm rugămintea domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj - Alin Tişe, să nu mai exercite presiuni asupra angajaţilor / membrilor de sindicat din cadrul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj. De asemenea, garantăm clujenilor că vom continua demersurile pentru dezvoltarea aeroportului şi le mulţumim, totodată, că au fost alături de noi în momentele dificile”; transmit sindicaliștii

Alin Tișe a mai pierdut un proces cu angajații Aeroportului, fiind nevoit să achite suma de 35.000 de lei pentru informațiile mincinoase prezentate în spațiul public și pentru cuvintele injurioase folosite la adresa conducerii aeroportului. 

Citește și:

Alin Tișe trebuie să le plătească prin sentință zeci de mii de lei lui David Ciceo și angajaților Aeroportului Cluj

Alin Tișe a încercat prin toate mijloacele să controleze activitatea de la Aeroport, astfel că s-a ajuns la procese care au demonstrat că toată lupta dusă de Tișe împotriva Aeroportului era nefondată.

Adauga comentariu