Alin Tise iubeste din nou. Martina Luca e noua sa cucerire. Sunt topiti unul dupa altul, iar ea il sustine in tot ce face. Nu ca...

Ce frumoasa e dragostea atunci cand o regasesti! Acest sentiment inaltator s-a cuibarit din nou in inima celui mai puternic om al judetului, Alin Tise. A venit pe neasteptate (sau poate nu). Morocanos cum e el, preocupat de trebile judetului (adica de proiectele sale imobiliare unde si-a pus fratele ca sageata), Alin a observat incetul cu incetul ca o femeie frumoasa il priveste tot mai insistent (sau poate nu, ca el a trimis-o ca angajata la aeroport in 2017, insistand pe langa Ciceo sa o angajeze).

Insa Alin era temator sa nu mai fie ranit sau poate inca o iubea pe Cami (sau poate nu), fiindu-i dor de ea (sau poate nu ii mai era dor de istericalele ei si de suptul din conturi a sute de mii de euro). Martina Luca e o fata... experimentata in ciuda varstei de numai 27 de anisori. Asa cum unele fete au boala pe fotbalisti sau pe haina militara, asa si Martina are un pitic cu politicienii. I-au placut intotdeauna si si ei au placut-o de mai multe ori.

Draga, a fost si candidata la deputatie din partea unei mortaciuni de partid PRU:

... scuze, am gresit poza, asta era:

In fine, ne-am luat cu vorba. Deci, Alin si Martina sunt topiti unul dupa altul. Si ea il sustine, nu ca... alte femei care... v-ati prins voi...

Ia uite si o poza de acum cateva ore din regiunea Turzii, unde Alin s-a dus sa se prefaca alaturi de Martina ca fac campanie electorala. Dragii de ei, asa-i ca le sta bine impreuna?

Adauga comentariu