Alin Tise isi face de cap in numele partidului

In ultima perioada, casuta de e-mail a lui Alin Paunel Tise a luat foc. Nu de la raspunsurile pe care le trimite cetatenilor Clujului care l-au trimis in Senatul Romaniei, ci de la comunicatele de presa pe care le trimite cel putin o data pe saptamana, in numele lui, in numele PDL, in numele aliantei constituite.

Tise face cafeaua, Tise suteaza, Tise da cu capul. El il ia la bani marunti pe Mihai Seplecan, caruia ii transmite ca “un vicepresedinte nu este mai sef ca celalalt, pentru ca niciunul n-a fost ales de clujeni in mod direct. PDL, cu 12 mandate de consilieri, are majoritate in plen, prin urmare si primul cuvant!”.

Se pare ca declaratiile lui Tise ii irita pe foarte multi membri de partid in acest moment, dar care nu stiu ce sa faca. Tise da comunicate, ia pozitii, da in membrii aliantei abia constituite.

Emil Boc, primarul Clujului, evita sa vorbeasca despre subiect.

“Nu ma intrebati, sunt membru de partid, nu sunt presedintele organizatiei. Nu va pot da detalii”, declara el despre iesirile publice ale lui Tise.

Presedintele organizatiei judetene da din stanga in dreapta cand vine vorba de cel care vocifereaza in partid mai mult decat el.

“Este presedintele executiv al PDL, senator…”, a spus Daniel Buda.

Acesta minte cand spune ca nu stie despre atacurile lui Tise asupra lui Seplecan, apoi cere ragaz ca sa se documenteze pe subiect….dupa care nu mai raspunde deloc la telefon.

Intre timp, Alin Tise mai trimite un comunicat de presa, care ne face sa ne gandim cine e adevaratul presedinte al organizatiei. 

Comentarii

Grig

14.08.2014 13:30

Alexa, esti caraghios, nu asa se monteaza partidul impotriva lui Tise. Asta cu comunicatele e apa de ploaie. Gaseste altceva, mai serios ai credibil in acelasi timp care sa opărească organizatia. Hai, capul la treaba!

silviu

15.08.2014 08:42

cata dreptate aveti domnule Liviu.citesc ziarele in fiecare zi si constat ca dl. Tise se comporta ca si cum ar fi el presedintele interimar la CJ Cluj, senator al Romaniei, lider al consilierilor judeteni si presedinte de partid.i-am citit si postarile de pe pagina de fb a dlui Tise si constat ca in acest caz este vorba despre o anumita patologie. inca nu imi dau seama despre ce ... hahahaha

Adauga comentariu