Alin Tișe îl bagă pe directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, în Comisia de disciplină pentru că a fost prezent la emisiunea ÎN VIZOR a jurnalistului Victor Lungu

Comentarii

Păunel mo

03.05.2018 16:34

Iar strânge prala staborul degeaba. Nu-i normal la tiglă.Cimidaptu prala.

Cetatean Cluj

03.05.2018 21:42

Daca tot cercetam functionarii publici pt expresii jignitoare la adresa presedintelui CJ si a consilierilor ...de ce este Dl. Tise partinitor si nu supune comisiei de cetcetare disciplinara si pe dl consilier care l-a facut "nesimtit" pe Tamas in sedinta CJ din martie 2018? Oare asta nu e abuz in serviciu? Unde sunt principiile din 188/1999 care stau la baza activitatii oricarui functionar public? Si in sesizare scrie ca Județul Cluj o face...???!! Chiar daca "judetul" este o persoană de drept public ...si suntem reprezentati toti de Dl. Tise, conform legii, as prefera sa decid eu singur cu privire la a "fi informat cu privire la serviciile publice de la nivelul judetului si la modul cum se cheltuie banul public" la care si eu contribui! Unii consideram ca ingradirea libertatii de exprimare a acestui director este o modalitate de a sanctiona curajul acestuia de a spune lucrurilor pe nume si chiar dezinformarea populatiei clujene! Oare nu trebuie asigurata transparenta (ca si principiu in furnizarea serviciilor publice)? Cum aflam eu - cetatean al judetului- de felul in care ma reprezentati VOI- consilierii judeteni, sau despre modul in care imi cheltuiti banii? Dictatura.Ascuns rahatul sub pres. Daca vreti sanctiuni disciplinare DLE TISE....APLICATI-LE TUTUROR CONSILIERILOR, fara discriminare! Unde este impartialitatea dvs. ? Mai cititi legea functionarului public si codul de conduita! Plus ca nu se face referire la partidul politic care conduce judetul, ci la "cei care ne conduc..."(referire la persoane) !!

soo

07.05.2018 18:59

tamaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........serios??

Tuchi de la DGASPC

04.05.2018 09:43

Mister Tise, dar tu nu ai pic de rusine?!pai pe tine te a pus partidul acolo,nu te a ales nimeni, nu ai castigat vreun concurs si te comporti de parca judetul asta e al tau ''pe persoana fizica'', si tu le stii pe toate? limbajul 'mneavoastra fata de prefect,doamna de la mediu,etc. cam cum l am putea cataloga,FARISEULE?  Numai Dna ul ne mai scapa de tine.....sau viitoarea fosta nevasta!!!

Sarmisegetuz so...

06.05.2018 02:25

Bă da lăsați prala in pace! E de fer DGSPAC ăla?

Adauga comentariu