Alin Tise ii raspunde lui Tariceanu: ”Este un sinecurist care, prin troc politic detine sefia Senatului"

Senator si vicepresedinte al PNL,  Alin Tise raspunde acuzatiilor facute azi de catre presedintele Senatului Romaniei Cain Popescu Tariceanu referitor la faptul ca definitia "Mafiei" este familia politica formata din Emil Boc si finul acestuia. Alin Tise il acuza la randul sau pe Tariceanu ca nu se prezinta la serviciu in Senat si ca incaseaza degeaba 21.000 de lei lunar. 

Alin Tise, dupa ce a fost catalogat  "mafiot politic" de catre Calin Popescu Tariceanu, a reactionat promt si a declarat ca acesta nu este in masura sa emita judecati de valoare, afirmand ca in calitatea sa de al doilea om in stat declaratiile  politice facute azi de Tariceanu nu ii fac cinste acestuia.Totodata Alin Tise il considera pe Calin Popescu Tariceanu un sinecurist, ajuns prin troc politic la sefia Senatului de unde incaseaza nemeritat un salariu lunar de 21.000 de lei.

"Lupul moralist si mincinos, pe numele sau Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu isi permite sa emita judecati de valoare dar uita sa priveasca in propria ograda. Asa cum ne-au obisnuit deja, in lipsa unor proiecte concrete pentru Cluj-Napoca si judetul Cluj, liderii PSD si cei ai partidului balama, ALDE, isi permit sa emita judecati de valoare despre candidatii altor partide dar uita se priveasca in propria ograda. Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu, prezent astazi la Cluj, pentru ca doar aici il mai ia cineva in seama, a facut o serie de afirmatii jalnice care, in calitatea sa de al doilea om in stat, nu ii fac cinste deloc.Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu este un personaj inchipuit, arogant si narcisist, care nu vine la munca in Senat si incaseaza un salariu lunar de 21.000 lei pe luna. Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu este un sinecurist care, print troc politic detine sefia Senatului. In loc sa judece oamenii dupa competente, Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu ii judeca dupa relatii si afinitati. Daca este asa atunci sa spunem lucrurilor pe nume: Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu si-a numit finii si partenerii de afaceri in pozitii de ministri si secretari de stat, in schimb, cei la care a facut referire in conferinta de presa de astazi si-au asumat sa candideze pe functii alese”, a afirmat senatorul Alin Tise.

Adauga comentariu