Alin Tișe este susținut de colegii din PNL Cluj pentru un nou mandat

Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, În ciuda faptului că după patru ani proiectele pe care și le-a propus la începutul mandatului nu au fost realizate, PNL Cluj consideră că Tișe reprezintă cea mai bună alegere pentru județul Cluj.

Tișe și-a propus în actualul madant o serie de proiecte importante pentru județ, dar acestea nici măcar nu au fost începute. Este destul să amintim că principalul proiect al Consiliului județean în 2020 este finalizarea Centrului de Managament al Deșeurilor. După 9 ani și peste 100 de milioane de euro înghițite, acesta proiect nu este funcțional. Tișe a tot promis darea lui în funcțiune pe parcursul celor patru ani de mandat, probabil stă liniștit știind că are șanse să mai prindă un mandat în care să finalizeze acest proiect.

Pe lângă CMID Tișe a fluturat în fața alegătorilor o serie de alte proiecte de care însă nu s-a mai apucat. Aici amintim proiectul care era o prioritate pentru Consiliul Județean, Spitalul Monobloc pentru Copii. Știind situația alarmntă în care se află clădirea Spitalului de Copii de pe Moților, Tișe a promis un spital nou care să cuprindă toate secțiile care acum sunt împrăștiate în tot orașul. Timp de patru ani tot a căutat un teren sau o clădire, încă le mai caută. 

Un alt proiect intens vehiculat, dar desigur nefinalizat este parcarea de tip park and ride de la Aeroport. Această facilitate ar urma să decongestioneze traficul, deoarece cei care vin în Cluj și-ar lăsa mașina la intrarea în oraș și ar folosi transportul în comun. Tișe a mai amintit de un Centru internațional de expoziții și conferințe sau de un Centru Integrat pentru Transplant. Acum că va candida pentru un nou mandat nu mai trebuie să se gânbdească la propuneri de proiecte, poate să le reia pe cele de acum patru ani, o metodă perfecționată de către colegul său de partid, primarul Emil Boc.

 

 

Adauga comentariu