In vizor

Alin Tișe e mai îngrijorat de blocul său de pe strada Ploiești, decât de finalizarea parcului industrial Tetarom I

PSD Cluj constată cu surprindere declaraţiile contradictorii ale președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe cu privire la Tetarom I.
În 2016, șeful județului anunța că parcul industrial Tetarom I va fi inaugurat în perioada imediat următoare. De atunci au trecut doi ani și lucrurile sunt aproape la fel.

„În vara anului 2016, dl. Alin Tişe anunţa că în PERIOADA IMEDIAT URMĂTOARE va da în funcţiune facilităţile edificate prin intermediul proiectului, respectiv clădirea de birouri, cele două hale de producţie şi depozitare precum şi imobilul administrativ. Au trecut doi ani şi nu s-a întâmplat aproape nimic, prin urmare, când dl. Alin Tişe a vorbit serios şi responsabil? În 2016 sau în 2018?” a declarat Remus Lăpuşan, liderul consilierilor judeţeni social-democraţi.  

Pe de altă parte, PSD Cluj îi cere lui Alin Tișe să explice de unde a avut bani pentru construirea propriului bloc de pe strada Ploiești.

„Este cât se poate de clar că Alin Tişe este incapabil să gestioneze finalizarea TETAROM I şi încearcă să-şi mascheze incompetenţa administrativă prin inventarea unor vinovaţi imaginari. Îi solicit să spună cu NUME şi PRENUME cine sunt patronii firmelor de casă, în caz contrar, rămâne în istoria judeţului Cluj drept TIŞE MINCINOSUL. În loc să inventeze poveşti, mai bine ne explică miracolul financiar al BLOCULUI de pe STRADA PLOIEŞTI” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Alin Tișe a ieșit și el în spațiul public cu o contradeclarație la afirmațiile social-democraților. Acesta îi acuză pe PSD-iști că firmele lor de casă sunt vinovate pentru situația de la Tetarom I.

“După ce firma de casă a PSD a depozitat în Hoia molozul care a declanșat alunecarea de teren de la Tetarom, tot reprezentanții acestuia strigă ca din gură de șarpe. Recepția parțială a clădirilor deja edificate, propusă ca și așa-zisă soluție, nu rezolvă problema în niciun fel: nu există posibilitatea legală de a da în folosință aceste clădiri câtă vreme expertizele și studiile confirmă faptul că terenul e încă în mișcare și că există riscul unor noi alunecări de teren. Doar niște inconștienți și iresponsabili și-ar putea asuma riscul de a pune în pericol viețile oamenilor ce ar urma să lucreze în acele imobile! În prezent se așteaptă soluționarea de către CNSC a contestației depuse în cadrul procedurii de licitație după care va începe execuția lucrărilor de stabilizare a versantului de la Tetarom, singura soluție capabilă să protejeze viețile oamenilor și clădirile edificate acolo. Dacă tot sunt atât de preocupați de eficienta utilizare a banilor publici, p.s.d.-iștii să aducă înapoi la bugetul județului banii furați de firmele lor de casă de la Aeroport și CMID”, a afirmat Tișe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *