Alin Tișe: „Dacă se retrag clădirile de pe Ploiești, vor fi 3 benzi pe sens.” Proprietarul unei case din zonă: „Să dărâme tot, dar să înceapă cu Primăria, să facă acolo o parcare mare!”

Comentarii

cristi

30.06.2016 20:53

Cladirile acestea noi, fie ele apartamente sau birouri, inseamna JOBURI. Locuri de munca. Asa ca mai lasati-ma cu atatea plangeri!!!!Daca vor fi birouri, vor fi zeci de firme acolo care vor oferi locuri de munca. Si lumea nu va mai pleca in Anglia sau stiu eu pe unde sa lucreze, ci va sta in Cluj, va plati taxe in Cluj, Romania, etc, nu in Spania, Anglia, etc  etcPt parcari se vor gasi solutii. Cea mai buna solutie e mersul pe jos. Nu mai platesti benzina, asigurare, intretinere, si e excelent pt sanatate. Nu stiu ce interes este prin asemenea articole, dar asemenea cladiri, as vrea sa le vad pe fiecare strada si straduta, pentru ca schimba si aspectul ingrozitor de urat, al cladirilor vechi! FELICITARI PRIMARIEI!!! ADMIN: hahahaha, ce logică defectă, de individ total în afara educației și extrem de distrus moral! În logica dumneavoastră, este bine să ne căcăm pe lege când scopul scuză mijloacele. Dacă am veni și noi pe la dumneavoastră pe acasă, măcar să vă blocăm ușa cu un maldă de rahat (că ulterior va câștiga cineva bani pentru îndepărtarea lui și vom găsi și soluții să ne căcăm cu culoar, să puteți trece) ar fi minunat, n-așa? Interesul prin asemenea articole este să scoatem la suprafață distrușii și asistații mintal, să știm și noi câți sunteți.

Liviu

01.07.2016 15:41

ADMIN: Lyuvyu, încă râdem despre cum ne vorbești despre normalitate în limbaj, fiind cu totul anormal în limbaj. Adică să-ți răspundem cu mulțumim frumos că  ragi la porțile noastre?

cristi

01.07.2016 19:34

Am umblat prin lume, si in nici un oras mare in centru nu ai ce cauta cu masina..... pentru ca nu ai unde parca. In America, e asa de scumpa parcarea in Downtown, ajunge si la $28/ora. PE ORA, nu pe zi. Daca stai toata ziua, platesti $280. PUNCT. Si acolo ei vorbesc de zgarie-nori de 40 de etaje, nu "kici mici" 12 etaje.....Daca in CLUJ, PUZ si PUG admite P+12 ET sau P+20 ET, atunci primaria nu a incalcat nici o lege.Pe scurt, ma bucur ca aceste cladiri vor schimba fata orasului.

Ion

30.06.2016 20:58

Clădirea lui de ce nu are retragere, a construit și pe ce nu îi aparținea. Locurile de parcare sunt insuficiente pentru dimensiunea clădirii și pentru cei din ea!

Matei Alexandru

01.07.2016 00:00

Domnilor,cu toata seriozitatea varstei,intreb si eu-de ce nu dam foc primariei cu toti sobolanii ce salasuesc in ea ?Ne-am saturat sa-si bata joc de agoniseala noastra,un grup interlop ce conduce astazi destinele municipalitatii.Blocuri intre case,concerte intre blocuri in cartiere,praf si mizerie,bani de la buget directionati catre buzunarele acelorasi indivizi corupti,infractori care se recomanda unii pe altii-o mizerie in care ne complacem din pacate.Insa pana cand ??????? 

Misu n.

01.07.2016 00:30

ADMIN: își permit ei să se situeze în încadrare din momentul în care au impresia că pot să intre pe aici ca la mama lor acasă. Intri în casa omului și începi să urli că nu-ți place nimica, să jignești și să te porți ca un mitocan, apoi ai impresia că nu vei fi azvârlit pe brânci afară? Asta arată câtă lipsă de educație aveți când credeți că noi suntem sacul de box al frustrărilor voastre. Fiecăruia i se răspunde pe măsura prostiilor și mârlănilor pe care le debitează. Așa că, apropos, cum vă permiteți să vă credeți în măsura de-a ne lua la refec? Cu ce credeți că sunteți dumneavoastră mai bun ca noi să folosiți contra noastră cuvintele pe care le-ai folosit? Sunteți avocatul ante-vorbitorilor, v-a chemat cineva să vă dați cu presupusul? Din experiența noastră, când apar prostacii în haită la un material, încercând să poarte discuția către alte destinații decât cele propuse de material, există o problemă pe care haita vrea să o ascundă. Materialul este decent, prezintă poziția tuturor părților fără să judece. Ați venit voi să încercați să-i deturnați sensul și vă mirați că nu sunteți lăsați? Mai răsfirat, vă rugăm!

Dan

01.07.2016 09:19

pentru inceput faca bine domnu Taunel _ise sa asigure circulatia pietonului prin fata alor 12 etaje de le-nalta.. ca doar n-o cumparat si trotuaru de la cosas.. Apoi faca bine sa curete zona ca-i stratu de praf de doua degete si pe o raza de 100m  ii numa un polistiren imprastiat de vint.mai apoi discutam si de cele 3 benzi de circulatie.... si daca ne opintim mai bine in cladiri facem poate vreo 4 benzi jumate... cel putin 

Misu n.

01.07.2016 11:14

ADMIN: adio și un praz verde! Suntem extrem de triști că nu ne mai mâzgăliți pereții. 

Misu n.

01.07.2016 14:02

ADMIN: sunteți varză, total în afara subiectului. Reveniți când chiar aveți ceva de comunicat. Mulțumim. PS: dar parcă ne-ași părăsit definitiv și irevocabil, domnul Mișu! Am câștigat un singke malț, c-am pus pariu că vă mănâncă-n dos să reveniți. Hai, faceți-mi ziua mai minunată, să mai câștig unul. Mulțumesc.

cristi

01.07.2016 19:43

ADMIN: respectul se câștigă, nu se cerșește. Orice obrăznicie, orice tentativă de mârlănie, oruce minciună șamd va fi moderată. Inclusiv devierea de la subiect. Pentru minciunele, mergeți la Tăunel Pișe. El este obișnuit cu ele. Mai mult, chiar credem că sunteți unul dintre pupinii lui. Este atât de evident faptul că pe acea stradă nu s-a fpcut un studiu de impact, că i-au dat autorizație de construcție în batjocură față de cetățeni numai să nu-l mai vadă isterizat și transpirat pe la Primărie, că nu știm de ce vă mai agitați să afirmați contrariul. Decât prin faptul că sunteți pupin.

Liviu

03.07.2016 10:46

...Mda,ma asteptam. Stii ... daca nu sunt fudul, n-am cum sa fiu prost destul... continuarea imi apartine. Incapatanat ca si magarul care sunt. Nici curiozitatea de-a ma mai uita in vreo oglinda sa-mi vad muianul nu o mai am.Stiu ca aratla fel de scarbos pe cat imi doresc sa fiu de batos. Sunt o balega care murdareste in chip scarbos orice discutie de pe aici. ADMIN: Stim, te intelegem, asteptam sa-ti treaca, sa cresti mare si sa stii ce vrei sa faci in viata.

Liviu

03.07.2016 14:28

Da,  se vede ca ma doare. De gunoi ce sunt insist sa ma bag singur in seama. Ma intreb de ce sant asa de scirbos, o fi de la faptul ca tata ma tot arunca in sus pe trepte la crasma, dar nu mai apuca sa ma si prinda de beat ce era? Asa ca eu faceam POC-POC-POC pe cele trei trepte. Le tin mine si acum ca imi rasunan-n cap. Ce mai , de atunci am ramas un cacacios ordinar, ca mi s-au cam slabit sfinceterele. Toate. De unde si logoreea, tastareea si diareea cu care tot incerc sa inund pe aici. Oare mamica mea citeste ceea ce scriu? Se mandreste la vecini cu ce baiat a crescur? Noroc ca e analfabeta ca altfel nu ar iesi din casa de rusine. Dar ce-mi pasa? ADMIN: deh, baiete, saracia neuronala cu prostii se tine. Sau de prostii se tine. Keep calm si tasteaza. Noi nu prea te citim, dar vad ca tie ti se cam umfla ceafa mai sa-ti acopere fruntea. PS: un @yahoo.com nu te scoate din anonimat.

Liviu

04.07.2016 07:58

ADMIN: Lyvyuț, singurul lucru care roade pe aici ceva este urma de la chipiu căreia tu îi zici circumvoluțiune. În rest ești distractiv. Revino ori de îte ori dorești. Ne ănseninezi ziua.

Adauga comentariu