Alin Tișe: Bugetul județului Cluj este mic și insuficient

Președintele Consiliului Județean Cluj a declarat că bugetul județului va intra în dezbatere publică în perioada următoare, însă Tișe a ținut să specifice că bugetul anului 2021 este unul mic și insuficient pentru nevoile județului.

„Bugetul este mic. În momentul în care vom primi comunicarea de la finanțe pentru că va fi publicat și va sta 45 de zile în dezbatere publică. Ca întotdeauna va fi un buget insuficient, dar suntem obținuiți. Încercăm din cât vom avea să îl cheltuim cât mai eficient. Nu există proiecte de acceptat sau de neacceptat. Dacă proiectele sunt bune și vor avea finanțare eu am primul interesul să le implementăm pe toate. Nu există din partea numărui dorința de a nu dezvolta și de a nu face cât mai multe proiecte pentru Cluj. Orice proiect bun pentru comunitate ne aduce tuturor un plus de bine. Avem toată deschiderea să discutăm. Probabil că bugetul va fi discutat ș aprobat în luna martie, sau început de aprilie.”, a declarat Alin Tișe.

O parte importantă a bugetului va fi alocată și în acest an pentru lucrările la drumurile județene, Tișe declarând că vor fi cuprinse toate drumurile județene pe care nu au fost efectuate lucrări de întreținere în ultimii doi ani.

„Anul acesta ne dorim să terminăm tot ceea ce înseamnă întreținerea de drumuri. Bugetul se va concentra pe închiderea poveștii cu drumurile județene. Pentru partea de modernizare sunt drumurile cuprinse în proiectele europene. Vom cuprinde în proiectul de buget toate drumurile care nu au beneficiat de lucrări de întreținere„ a specificat Tișe.

 

Adauga comentariu