Alin Tise are iar capul umflat: se lauda prin targ ca vrea sa rezolve "cazul Alexa". Oare cu prietenul Mornaila de la DIICOT Cluj?

Eu stiam ca Tise e ocupat in aceste zile cu noul sau copil, despre care putina lume stie, caci ascunde informatia mai dihai ca un magician. Cand colo, aflu ca Paunel e din nou frustrat pe Ziar de Cluj si pe Liviu Alexa si ca, din nou, are filme in cap ca isi va baga la puscarie dusmanii. Sau ziaristii care il critica.

Ipocritul care il ameninta pe Mihai Soica acum cativa ani ca il calca cu masina, ipocritul care zbiera ca e urmarit de presa si ca i se violeaza intimitatea familiei si a copilului, dupa care poza in fata camerelor de luat vederi cu copilul in fata, ipocritul care negocia cu mine prin intermediari acum un an cum sa dam informatii despre fosta sa nevasta astfel incat sa o inghesuie in procesul de partaj, ipocritul care acum 10 ani imi trimitea Doi S'un Sfertul pe cap, subjugand ITM si ANAF sa ne purice, ipocritul se lauda ca anul asta va "rezolva" "cazul Alexa".

Paunele, nu mai bine vorbesti tu cu amicul tau Florin Mornaila de la DIICOT Cluj sa ne aresteze pe toti? Ii faci o lista cu jurnalisti nasoli, cu adversari politici, i-o dai si gata, ai scapat.

Amenintarile tale de tomberonist veresist ne lasa rece. Am crezut ca, odata cu canirea parului tau, vine si intelepciunea. Dar tot prostoi ai ramas. 

 

 

Adauga comentariu