Alin Tișe a ajuns să se laude că pe Cluj Arena, emblema falimentară a Transilvaniei, sute de copii se întrec la alergare

Cu o mândrie incredibilă, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean a anunțat pe Facebook o mega competiție găzduită de Cluj Arena, bijuteria falimentară a întregii Transilvanii. Țineți-vă bine să nu cumva, Doamne ferește, să faceți un atac cerebral când veți afla despre evenimentul cu care se laudă șeful județului. Ta da da dam!!!! „Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj la Atletism - 2018” – despre această competiție a ținut să scrie un întreg elogiu Alin Tișe.

500 de copii au alergat pe stadion și dacă e să îl credem pe domnul președinte, prin acest concurs se confirmă scopul pentru care a fost construit stadionul. Jos pălăria pentru competiție, pentru sutele de copii care au participat la concurs, dar să ne fie cu iertare, laudele goale, “autoperiatul” și automângâiatul propriului orgoliu sunt de-a dreptul penibile. Așteptăm să se laude Alin Tișe cu competiții sportive serioase și concerte cu artiști care adună zeci de mii de oameni. Dacă tot e stadionul emblemă al județului Cluj și al întregii Transilvanii, să se organizeze și evenimente emblematice. Atunci ar avea motiv de laudă președintele și nu s-ar mai chinui să abereze despre evenimente la nivel de competiție între școli.

Iată întreaga postare despre „Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj la Atletism - 2018”:

Cluj Arena a găzduit o nouă competiție sportivă cu sute de participanți

Cluj Arena, stadionul emblemă al județului Cluj și al întregii Transilvanii, a găzduit joi, 19 aprilie a.c., cea de-a cincea ediție a concursului sportiv „Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj la Atletism - 2018”, un eveniment dedicat tuturor elevilor din învățământul primar și gimnazial de pe raza județului Cluj.
Cei aproximativ 500 de copii care au concurat în cadrul competiției și care au provenit atât din mediul urban cât și din cel rural au avut șansa de a înțelege, o dată în plus, importanța pe care practicarea sportului și ideea de competiție o au în dezvoltarea personală.

Competiția pe care Cluj Arena a găzduit-o astăzi a fost mai mult decât binevenită întrucât acest stadion a fost construit exact în acest scop, pentru a fi deschis întregii comunități clujene, tuturor sportivilor, de performanță sau amatori, tineri sau mai în vârstă. În același timp, ne bucurăm că gazonul Cluj Arena se prezintă într-o stare atât de bună și că stadionul a reușit și de această dată să fie o gazdă primitoare pentru toți acești elevi.

Evenimente mărunte precum cel cu care se laudă Tișe pe rețelele de socializare nu produc venituri serioase pentru stadion. Tarifele pentru utilizarea stadionului sunt stabilite printr-o hotărâre de Consiliu Județean și variază în funcție de eveniment.

Bineînțeles că Alin Tișe nu ratează să scrie pe Facebook despre niciun eveniment care se organizează pe emblema falimentară a Transilvaniei. Președintele județului nu a uitat să se laude și cu meciul demonstrativ dintre generația de aur a naționalei de fotbal a României și legendele Barcelonei care va avea loc în 16 iunie pe Cluj Arena.

Am fost curioși să aflăm lista completă a evenimentelor care vor avea loc anul acesta pe Cluj Arena. Reprezentanții Consiliului Județean nu dețin această informație, iar conducerea societății care administrează stadionul este în concediu până luni. Cert este că fiecare weekend este plin cu diferite evenimente de diverse dimensiuni.

Despre site-ul emblemei Transilvaniei, nu suflă o vorbă Alin Tișe. Nu are motiv de laudă? Site-ul este atât de “complex” încât aflăm doar că va avea loc meciul dintre generația de aur a naționalei de fotbal a României și legendele Barcelonei și datele de contact ale societății Cluj Arena. În rest, pauză totală.

Adauga comentariu