Alianţă, alianţă, dar să fie pe PLUS. Sergiu Hossu, șeful Plus Cluj, a premeditat mizerabil alungarea lui Goțiu și Ungureanu

Alianța USR-PLUS Cluj și-a stabilit duminică, 11 octombrie, candidații la Senat și Camera Deputaților, iar actualii parlamentari USR, Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu, au fost învinși de către cei de la PLUS, care ocupă locurile eligibile. Senatorul Mihai Goțiu este pe locul doi pe liste, iar deputatul Emanuel Ungureanu pe locul 5.

Potrivit unui mesaj transmis de Sergiu Hossu pe grupul intern de partid, șeful PLUS Cluj a premeditat mizerabil alungarea lui Goțiu și Ungureanu din viitorul Parlament:

„Urmează să avem alegeri pentru delegați. Vă rog pe cei care o să votați să alegeți acei oameni care credeți că vor apăra interesele PLUS.

În acest moment suntem două partide în curs de fuzionare. Nu știm dacă va fi atacată fuziunea în instanță, orice se poate întâmpla.

La alegerile pentru locale știm ce s-a întâmplat, am primit ce ne-au dat alții, am avut protocoale rupte.

Acum avem șansa să trimitem câți mai mulți parlamentari  din PLUS. Din 120 de delegați avem șansa, dacă dăm dovadă de unitate, să avem undeva la 70. Dacă o să avem 70 de delegați ar trebui să avem un număr mare de parlamentari. Haideți să nu dăm PLUS pe mâna nimănui. Nu știm ce ne rezervă viitorul.

Așa cum am văzut avem candidați de valoare. Eu mă simt reprezentat de fiecare membru PLUS care a luat decizia să candideze.

Colegii din PLUS care aveți anumite simpatii pentru unii din USR vă reamintesc că ați intrat în acest partid deoarece nu v-ați regăsit în celelalte partide, inclusiv USR.

Votul delegaților reprezintă primul pas pentru trimiterea oamenilor potriviți în parlament. Avem de unde să trimitem, e necesar doar să ne uităm peste cv-urile oamenilor înscriși la parlamentare.

Votăm viitorul nostru, atât ca și societate, dar mai ales ca și partid.”

Adauga comentariu