Alexandru Coroian, directorul Cluj Innovation Park

Alexandru Coroian, consilier judetean PDL si seful compartimentului de monitorizare a regiilor subordonate Primariei va conduce proaspat infiintata societate a Primariei – Cluj Innovation Park, cea care va administra cele mai importante investitii in Lomb ale municipalitatii: Centrul TEAM si “Buftea de Cluj”.

Coroian a concurat cu Sorana Rotta si Mihai Cadis pentru postul de director general al societatii. Nota obtinuta de Coroian in urma interviului este 9,97. Acesta a fost rezervat in declaratii avand in vedere ca este nevoie de aprobarea Consiliului de Administratie a Cluj Innovation Park pentru ca  postul sa poata fi ocupat.

“Cel mai probabil saptamana viitoare se va stabili o zi pentru intrunirea Consiliului de Administratie, cand se vor supune aprobarii propunerile Comitetului de Recomandare si Remunerare privind ocuparea posturilor de directori. Nu a fost un concurs usor, mai ales pentru ca a fost nevoie de o foarte buna documentare. La interviu trebuia sustinuta o schita a unui plan de management”, a subliniat Coroian.

Interesant este ca din Consiliul de Administratie face parte si Coroian, alaturi de alti opt membri: Szelyes Levente, Raluca Brehar, Daniel Arpad Zoltan, Ovidiu Calin, Zagoni Balint, Horatiu Ban, Radu Moldovan si Ioan Haiduc. Comisia de evaluare a concursului a fost compusa din Raluca Brehar, Ovidiu Calin si Szelyes Levente.

Postul de director tehnic i-a fost adjudecat lui Gaspar Istvan, care a obtinut nota 9,19. Director economic va fi Lenuta Lazarciuc, angajata a Consiliului Judetean, iar director comercial va fi Mircea Mihastean, seful Oficiului Teritorial pentru IMM-uri.

Foto: transilvaniareporter.ro

 

Comentarii

Florin M.

12.06.2014 16:45

Asta seamana cu inscaunarea lui Szeplekan (un fel de anteportas) dar mai reusita ! Suedezul asta de Coroian ii mai tare ca SIDA ! Bravo domnule Boc, de-asta mi-am tocit coatele pe bancile facultatii, de-asta am luat drumul strainatatii, de-asta m-am intors acasa ca sa-mi fac o firma din care sa platesc impozite iar de impozitele mele sa-ti bati tu joc organizand un simulacru de concurs si numind un sfertodoct sef peste un proiect care merita mai mult respect. Sper ca istoria sa va duca unde va este locul. Din pacate nici macar groapa de gunoi nu ati fost in stare sa o terminati !

make

13.06.2014 11:26

Cu o nerusinare deja endemica politrucii tuturor partidelor acced la functii la care n-ar avea dreptul in nici o tara normala. Ce CV are acest Coroian care sa-l recomande ca director al celui mai important proiect al momentului in Cluj ? In afara de agresivitatea caracteristica si pilele la Boc, mai are si alte calitati ? Nu-l cunosc personal, dar din ce-am vazut in emisiunile tv la care a participat e un ins foarte contondent, obraznic si fara argumente logice. In plus faptul ca dupa o asemenea emisiune s-a luat de gat cu un alt plavan al politicii locale numit Oleleu (ce nume!) si si-au carat pumni in cap... Ce sa mai zici, valoare academica si educatie de inalta clasa !

Marcus

06.09.2014 17:36

...spre informarea dvs. Alex Coroian a terminat politehnica cu nota 10 pe diploma in '92, pe vremea cand se facea scoala in Romania... iar ceea ce a realizat in anii de dupa studii il recomanda pentru multe alte poziii unde in acest moment sunt numai incompetenti. Tu uiti la TV la Ponta si la Dragnea si iti dai seama ce promoveaza ei ... Mazare ....Nicusor la Constanta .... Duicu la Mehedinti ... etc. Cred ca nu exista comparatie intre ceea ce a facut Boc ca premier ...si ce face Ponta . Nici macar 5 Km de autostrada noua pe an ... ce sa mai vorbim de alte performante.

Adauga comentariu