Alexandru Cordoș, primele declarații după STOP - VOT: „Cred că rezultatul va fi în creștere față de cel care l-am preluat”

Președintele interimar al PSD Cluj și candidatul la Consiliul Județean Cluj, Alexandru Cordoș, a dat declarații de presă la finalul votului. Potrivit acestuia, organizația social democrată din județ a fost afectată negativ în ultimii ani, iar rezultate de la alegerile locale de azi, 27 septembrie, vor reflecta o ”îmbunatățire” a reputației. 

„A fost o campanie atipică, așa după cum cunoașteți. Sigur, venim după o perioadă grea a organizației județene, după o instabilitate a conducerii, după căderea drastică în sondaje a organizației județene. Am încercat o reconstrucție. Am și reușit. Avem o echipă de campanie, avem o echipă, zicem noi, care va avea și performanță în perioada următoare, am alergat în tot județul, am discutat cu oamenii, avem un program pentru oameni, un Cluj pentru oameni, oamenii în primul rând. Cred că toate aceste lucruri vor lăsa urme benefice pentru implicarea noastră în schimbarea la față a organizației județene și a județului Cluj, pentru că județul Cluj are nevoie de un alt tip de administrație, o administrație transparentă o administrație deschisă pentru oameni”, a declarat social-democratul Alexandru Cordoș.

Întrebat la ce rezultate se așteaptă PSD, acesta a evitat să prezinte estimări, însă susține că organizați de la Cluj va obține un scor mai bun decât cel de la alegerile locale din 2016. 

„Am reconstruit foarte multe organizații, avem oameni tineri, avem opt femei candidate pentru primar de comună, avem peste 150 de candidate pentru consiliile locale, avem oameni tineri și oameni cu experiență, prin urmare cred că rezultatul va fi în creștere față de cel care l-am preluat. Este foarte greu să vorbim acum de procente, așteptăm numărătoarea, vom face și o numărătoare paralelă. Este foarte important să reconstruim, să continuăm, iar modul în care ne-am prezentat în aceste alegeri va face din PSD Cluj o alternativă la tot ceea ce înseamnă coordonarea, conducerea, implicarea politică în județul Cluj. Participarea la decizie trebuie să fie echilibrată și noi suntem în măsură să asigurăm acest lucru”, a mai precizat candidatul la președinția Consiliul Județean Cluj. 

Cât despre ce loc consideră că îl ocupă PSD Cluj la finalul rezultatului, Alexandru Cordoș susține că a oprit ”căderea ca partid”, însă nu confirmă că s-ar afla printre primele trei variante. 

Întreaga declarație aici:

 

Adauga comentariu