Alexandru Arsinel, ironizat de baietii de la Epic Show: "Nu e vina lui ca a primit un rinichi gratis"

La rubrica “Avocatul Diavolului”, clujenii de la Epic Show l-au luat “in vizor” pe nimeni altul decat actorul Alexandru Arsinel. Cei patru comedianti fac referire la transplantul de rinichi suferit anul trecut la Cluj-Napoca.

“Desi are o varsta onorabila, maestrul Arsinel este foarte util. La fel de util ca si batraneii morti pe care-i pui in geam si inca incasezi pensia”, spun realizatorii emisiunii "Epic Show", difuzata de Prima TV.

In acelasi ton umoristic, baietii de la Epic Show amintesc despre “imaginea” farmaciilor Catena, Stela si Alexandru Arsinel.

“Daca Arsinel face reclama la o farmacie, e ca si cum Radu Mazare ar face reclama la Lupul de pe Wall Street, adica la droguri si prostituate”, spun protagonistii show-ului TV.

“Nu e vina lui ca a primit un rinichi gratis doar pentru ca este foarte cunoscut de oameni. Eu ma rog sa nu se imbolnaveasca Maruta. Sau Capatos”

“Acum, daca are rinichi nou, daca mai are nevoie de transplanturi, se poate p…sa pe toti cei care stau de ani de zile pe listele de asteptare, incheie comediantii.

Reamintim ca anul trecut, Alexandru Arsinel a trecut printr-un transplant de rinichi, la Institutul Urologic din Cluj-Napoca, realizat de catre medicul Mihai Lucan. Actorul a fost trecut in fruntea listei de asteptare, din considerentul faptului ca este un nume cunoscut in Romania. Jos Palaria, Epic Show!

Foto: transilvaniareporter.ro

Comentarii

pasca marian

24.04.2014 17:04

ARSINEL NU ESTE UN ACTOR ,ESTE UN MASCARICI IDEM SI PENTRU COLEGA DE CIRC S.P. 

adela

24.04.2014 19:56

excelent! :)

An G

25.04.2014 11:47

Da, s-ar zice că-i umor de cea mai bună calitate. Împărtășiți neapărat părinților și bunicilor voștri chestia asta: „La fel de util ca si batraneii morti pe care-i pui in geam si inca incasezi pensia”. Vă asigur că vor aprecia și se vor amuza copios.În rest, de acord cu umoriștii. Cu nesemnificativul amendament că la rinichi nu prea ține treaba cu cine-i primul la coadă. Or mai fi și niște amărâte de compatibilități, acolo.

Adauga comentariu