Alex Chipciu semnează cu CFR Cluj! Bonus: Încă un transfer pe filiera CFR - Universitatea Cluj

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul transferului lui Alex Chipciu la Gaziantep. Mijlocașul, reprofilat fundaș, nu va mai semna cu turcii de la Gaziantep (echipa lui Marius Șumudică) și va ajunge în Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu.

Chipciu trebuia să ajungă gratis în Turcia, însă a strâmbat din nas după ce a analizat contractul propus de Gaziantep. Conform GSP.ro, Chipciu va semna cu CFR Cluj, unde va câștiga aproximativ 500.000 de euro pe an dacă luăm în considerare și bonusurile. 

Cum era de așteptat, CFR a început agresiv campania de transferuri după ce au primit undă verde din partea TAS. După Chipciu, care va semna cu echipa din Gruia în aceste zile, CFR l-a transferat și pe Cristian Paleoca, mijlocaș născut în 1999, venit de la Sticla Arieșul Turda. 

Universitatea Cluj primește întăriri din Gruia

CFR Cluj nu doar cumpără jucători ci și vinde. Sau cel puțin îi lasă să plece liberi de contract, la rivala Universitatea Cluj. După Andrei Mureșan, fundaș care a semnat cu „U” Cluj în urmă cu câteva zile, a venit rândul lui Sebastian Mailat să ajungă pe Cluj Arena. Conform Look Sport, fotbalistul timișorean cotat la 650.000 de euro nu a mai intrat în vederile lui Dan Petrescu, deși era văzut drept un copil minune al fotbalului românesc.

Adauga comentariu