ALERTĂ în centrul Clujului – Un bărbat agresiv asmute câinele pe trecători – VIDEO

Cluj-Napoca despre care conducerea Primăriei spune că este un oraș sigur în care te poți plimba liniștit la orice oră din zi și din noapte nu este chiar atât de sigur. Persoane mai mult sau mai puțin liniștite și civilizate se plimbă nestingherite pe străzile din centru și fac cele mai necugetate acțiuni.

Un cititor ne-a trimis un scurt video cu posesorul unui câine, pe care îl bate și îl asmute pe oameni dacă cumva cineva îndrăznește să îi facă vreo observație. Scena următoare a avut loc astăzi, în jurul orei 15.30 în Piața Muzeului. Bărbatul din imagini a început să își bată câinele, moment în care o femeie i-a făcut observație să se oprească. Nervos, stăpânul câinelui a asmuțit patrupedul pe femeie, dar câinele a atacat un cățel rasa Westie, aflat în apropiere împreună cu stăpânii. Pentru că animalul avea botniță, bărbatul a vrut să i-o dea jos, dar a fost oprit de un alt bărbat care trecea prin zonă. În filmare se observă momentul în care bărbatul agresiv pleacă împreună cu câinele.

Cititorul care a filmat finalul scenei a chemat Jandarmeria care s-a prezentat la fața locului și l-a legitimat pe bărbat. Cel mai probabil i-a aplicat o amendă.

Adauga comentariu