ALDE Cluj, bataie de joc la adresa presei locale. Cataniciu si Nicoara sunt in plop, nu fac nicio campanie la Cluj, in timp ce Tariceanu se speteste si da lovituri politice adevarate precum cea cu Florea

Ne obisnuim cu traseistii din politica asa cum ne obisnuim cu studentii de la Jurnalistica ce vin dupa 3 ani de scoala super analfabeti. Dar parca tot ne deranjeaza nesimtirea. 

Tariceanu le-a facut un favor deputatei Cataniciu si senatorului Nicoara luandu-i in barca ALDE Cluj. Ca altfel erau izolati si intrau in vidanja uitarii. Bai, dar sa ai si tupeul sa nu muncesti nimic dupa ce ai mai primit o sansa, e absoluta nesimtire.

ALDE nu exista in campania electorala de la Cluj. Cataniciu are 3 poze puse pe Facebook, Nicoara NIMIC, da numai share-uri la Tariceanu. 

Nici macar nu au avut bunul simt sa salute venirea in ALDE a lui Dorin Florea, baronul de Targu Mures, care este cu adevarat o lovitura politica, insa semnata de presedintele ALDE, singurul caruia pare sa ii pese de aceste alegeri.

Colac peste pupaza, ca sa mimeze ca muncesc si ei ceva, Cataniciu si Nicoara fac conferinta de presa SAMBATA, adica azi, dar o anunta vineri seara la 19, cand toate redactiile locale si-au facut agenda.

ALDE Cluj, sunteti jenanti. 

 

 

Adauga comentariu