Albastru nemarginit

Comentarii

Alin

01.12.2014 13:16

Ar trebui facuta o petitie si trimisa primariei. Degeaba intreaba ei pe strada oamenii dace le place sau nu, majoritatea nu au vazut alte orase de sarbatori cum trebuie sa arate un targ de craciun.

dan

01.12.2014 15:06

esec total si nepasare.sper ca mosu sa ii vada si sa primeasca cadoul potrivit........................!   NISTE CRETINI PLATITI GRAS, PLUS SPORURI SI....

jean valjean

01.12.2014 15:36

Functionarul nu e albastru, e portocaliu, dar e lovit de flacara ...violeta!

dumitru radu

01.12.2014 15:54

 "Ciuma albastra" este o expresie din care dentota subiectivismul propus si anticipat al autoarei. Sub aspect semantic albastrul este simbolul sperantei. In spitalele din Statele Unite culoarea saloanelor este albastru-pal, iar vestimantatia personalului medical este albastru deschis sau verde. De ce galben? Doar ca sa fie o altfel de "ciuma" (ca sa vorbim in termeni)? Ca sa ne aminteasca de galbenul bacovian, degenerativ si palid al finitudinii? Ce importanta are de unde s-au inspirat initiatorii proiectului? Iar in privinta acelui "brad chel" ce ati fi vrut sa fie in el, sorcove, cutii de catrton colorate, siraguri de hartie creponata?  Imi pare rau - cred ca nici nu am sanse sa mi se publice replica- dar pozitia autoarei frizeaza ingustimea culuarului pe care alearga ca ziarista. 

Sergiu Paraschiv

01.12.2014 20:03

Sa inteleg ca tie-ti place, nu?Bradul chel putea sa nu fie deloc. Era mai frumos. Sau sti ce era si mai frumos? Un brad adevarat, plantat acolo acum 100 de ani. Dar i-am taiat pe toti pentru a face loc pietei unde se tin balciurile.

ion

02.12.2014 06:07

Ziarista?esti generos.plina de ura ca si figura ei urata , pacat de bietul catel, domnisoara care a scris ,,saraci pamantului'' improasca  cu venin.Verde,

Pops Mihai

02.12.2014 14:56

Dumitre,ho" ! Ca din cauza replicii tale,trompeta (s-aici o alint ;) a rupt usa Librariei Universitatii sa caute un ,,Dex".Puteai pune si tu traducerea sa nu-si cheltuie si-asa putinii bani primiti pe ,,comanda"....Unu' care stie...;) 

tibi

01.12.2014 21:49

Veșnic nemulțumiți.....

Vendel

02.12.2014 12:21

Nu vreau sa fiu rau, dar cateodata am impreisa ca instignati la ura fara logica cu articolele astea. Nu zic ca e super frumos albastrul asta, dar draga Adina, cauta te rog pe internet culorile craciunului: verde, rosu, auriu, alb si albastru! Tu nu ar trebui sa te legi de culoarea albastra, ci de albastrul predominant. Parerea ta este pur subiectiva, ceea ce predomina la acest ziar! Asta faceti ori de cate ori nu va convine ceva: texte de hateri cu telul de a starni ura in randul cititorilor. Dar cand scrieti de cineva drag voua sau cineva care va plateste reclama, picati in partea cealalta: lauda oarba fara nici un pic de critica!

daisy

03.12.2014 12:55

multe articole scrise de asa zisa ziarista Fartusnic au un iz de rautate...halal ziarista,asa si eu pot sa scriu...

Elena

03.12.2014 00:52

Gusturile nu se discuta. Problema este ca pe mine MA DOR OCHII, la propriu.Ma gandesc cu teama la copiii mici care ar putea fi afectati de aceste lumini agresive, care ar putea sa le deterioreze vederea... Ma gandesc ca un fizician sau un oftalmolog ar trebui sa ia atitudine si daca este vreun pericol, sa se stopeze acest exces de lumini.

daisy

03.12.2014 12:48

Normal ca sunt din banii nostri,dar din ai cui ati vrea ? Ai orasului ,bine-nteles! Nu vi se pare normal ? Credeti ca in alte orase din tara nu sunt tot din banii contribuabililor ? Si daca beculetele erau de alte culori ,erau din alti bani ? Sau era mai bine fara ? Daca nu aveam ornat orasul cu beculete,de care or fii albe,albastre si colorate sa inteleg ca nu v-ar fii deranjat ,,dna ziarista,, ? Ati scris un ,,articol,,doar asa ca sa va aflati in treaba,se pare ca sunteti cam singura si nu va place spiritul sarbatorilor ! 

O contribuabila

03.12.2014 20:33

Un albastru infinit... dar nu la fel de placut ca melodia Angelei SimileaSi langa albastrul acesta mai platim (cam tot degeaba) si gazul ars din P-ta Mihai Viteazu...pardon, scuze.... e Flacara vesnica...platita de noi tot atata timp...adica o vesnicieMa intreb oare cate familii nevoiase ar putea fi ajutate lunar din banii dati pe consumul de gaz (fara niciun rost) din P-ta M. Viteazu?

ala liber

04.12.2014 09:29

Bai dashteptilor, Craciun la crestini inseamna caldura, iubire, familie, aprecierea rezultatelor unui intreg an de munca langa soba din casa.Nicaieri n-am vazut ca lumanarile sa lumineze albastru, flacara lemnului care arde in soba este galbena, portocalie, rosie, nicidecum albastra.Albastrul este binevenit vara dupa o zi torida in care asfaltul s-a inmuiat , in care toti peretii, gardurile, casele, iradiaza inca multa caldura. Atunci un albastru arctic ar putea schimba ceva.Iarna nu ai nevoie de frig suplimentar. Numai in cazul in care esti unul inadaptabil sau ceva deviant sau total lipsit de vedere

Adauga comentariu