Ajunge USR cu suficienți membri până la "Locale"? Alți patru membri vor fi excluși. Printre aceștia și clujeanul Daniel Giurca, acuzat că ar fi șters documente interne ale partidului

SURSE: Alți patru membri USR vor fi propuși pentru excludere din partid / Printe ei se numără un fost candidat la șefia partidului și cel care a ascuzat-o pe soția lui Barna că i-a jignit pe unii membri USR

Conducerea USR va discuta la ședința Biroului Politic de miercuri excluderea a încă patru membri acuzați că au încălcat statutul partidului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Potrivit acestora, printre cei vizați de această sancțiune se va număra Vișinel Bălan, care a acuzat presupuse ilegalități în filiala județeană Giurgiu, dar și Daniel Giurca, membru al organizației din Cluj, acuzat că ar fi șters documente interne ale partidului.

De asemenea, pe lista de excluderi se află Claudia Postelnicescu, acuzată, potrivit surselor din USR ”că a vorbit urât de Barna inclusiv în public și că își hărțuiește colegii”, dar și Ciprian Lupaș, cel care acuzat-o pe Olguța Totolici, soția lui Barna, că le-a adresat injurii unor membri USR, numindu-i ”căcații ăștia care nu au făcut nimic în campanie”.

Potrivit unei înregistrări făcute publice chiar de către USR, dialogul în care a intervenit soția lui Barna s-a derulat astfel:

Stelian Ion: Dacă mai e ceva, mai intervin apoi.

Olguţa Totolici (pe fundal): Inclusiv Seidler, Ion Stelian, Cosette, toţi ăştia. Nu sunt în stare să obţină nici 3%.

Stelian Ion: Cine a vorbit, îmi cer scuze?

Dan Barna: E soţia mea, care e foarte frustrată de colegii care nu au ridicat un deget, dar acum ne umplu de căcat pe la televizor, citez.

Deciziile ar urma să fie luate după ce săptămâna trecută a fost exclusă din partid Olimpia Ardelean, care a acuzat o presupusă încercare de mușamalizare de către conducerea USR a strângerii unor semnături suspectate că sunt false în campania ”Fără penali”. Excluderea acesteia a dus la semnarea unui protest semnat de peste 500 de lideri și membri USR împotriva lui Dan Barna și a echipei sale.

Adauga comentariu