Ai parcat, ca un criminal, în curbă. Oricum "Poliția lui Boc" nu vede. Nici cea Rutieră nu-și face datoria

În fiecare zi lucrătoare a săptămânii se parchează în această curbă, reducându-se vizibilitatea pe un drum cu două sensuri de circulație. Se parchează cu nerușinare fix sub semnul de interzis parcarea atât pe stradă, cât și pe trotuar. Poliția locală și Rutiera, nu au treabă. Lucrătorii trec pe strada Ioan Mincu doar sâmbăta sau duminica, când se dau aroganți cu riveranii. În rest, poziția "panseluță bonțideană". 

Hai, vara nu e atât de periculos că stă un bou staționat în curbă, mai țin frânele. Dar în condiții de iarnă, nu vi se pare tovarăși milițieni că deveniți complicii acestor idioți, pe care nu-i scoateți din zonă, la tentativă de vătămare deosebit de gravă, poate chiar omor?

PS: Că tot aflu că e o iarnă nespus de frumoasă la Cluj, am și eu o întrebare la Maestrul care dă, fără licitație, deszăpezirea la amicii Rosal și Brantner care nu o efectuează, numai înasează banii: trotuarul pe care-l curăț de zăpadă, de frunze și alte mizerii, cum de este spațiu public când parchez pe el în fața casei, dar devine privat când trebuie să-l îngrijesc? Nici lumina nu reușește să fie atât de duală ca zumzetul din capul acestor administratori premianți sub comunism, rămași înțepeniți în paradigma bunului întregului popor, al asociațiilor care trebuie să facă muncă patriotică, în timp ce amicii lor politici, ai acestor parașutați în capitalismul de cumetrie, încasează bani nemunciți. Trotuarul este al meu al celui care trebuie să investească timp și fizic în întreținerea lui, dar e al "orașului" când e să se dea amendă. Asta în timp ce amicii politici ai administratorilor încasează bani nemunciți. Oricum, din sediul cel nou și renovat al DNA Cluj, nu se aude nici un chițăit.

Adauga comentariu