Ai parcat "ca un bou"? Ai toate sansele sa ajungi vedeta pe internet

Sa fii proprietar de masina, sa parchezi “ca un bou”, pe trecerea de pietoni, pe trotuar, pista de biciclete sau pe locurile destinate persoanelor cu handicap din parcarile mall-urilor. De aceste “ingrediente” e nevoie sa ajungi, in doar cateva minute, vedeta pe Facebook. Clujenii vigilenti din oras au creat o pagina de Facebook special destinata acestor soferi, unde sunt postate fotografiile cu masinile parcate in mod ilegal.

Iar numarul postarilor nu este, in mod surprinzator, deloc unul scazut. Zeci de clujeni au parcat, doar in ultimele sptamani, unde si cum au vrut ei. Motiv pentru care au ajuns vedete pe internet.

Sa-ti parchezi masina pe locurile special destinate persoanelor cu handicap din parcarile mall-urilor clujene a devenit deja o normalitate. Nimeni nu mai tine cont de dreptunghiurile vopsite in albastru, de stalpii cu semnele speciale sau de mesajele “Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul”.

Locurile preferentiale, din fata, sunt preferate in special de proprietarii de masini relativ scumpe.

Nici in parcarile supermarketurilor din oras, situatia nu e mai roz. Si aici, "soferii nesimtiti", cum sunt numiti pe pagina unde toata lumea le poate vedea "operele de arta", parcheaza cum vor, fara sa respecte vreo regula, cu atat mai putin cea a bunului simt.

Pistele de biciclete din oras au devenit, de mult, un loc de parcare in plus pentru soferii cu tupeu.

Problema trotuarelor nu mai e, de mult, o problema pentru astfel de soferi.

In fotografii sunt surprinsi soferi care parcheaza, fara sa le pese, pe poduri sau pe treceri de pietoni.

Nici politistii nu au scapat de ochiul ager al celor care posteaza pe pagina "Parchez ca un bou - Cluj".

Comentarii

flr

27.04.2015 15:18

mda... Ai impresia ca de aia nu mai pot dormi noaptea astia cu bolidu pe trecerea de pietoni sau in parcarea de handicapati?! Faptul ca le pui poza cu masinile lor pe net nu o sa schimbe nimic deoarece asa este mentalitatea de roman imputit cu tupeu de meltean sarac! In Romania durerea in pl e o arta!

MATA HARI

29.04.2015 10:37

Pai ... parcarea pe trecerea de pietoni.... de ce si cine a pus acolo o trecere de pietoni, acela a gresit, acolo trebuie sa parcheze toti smecherii din oras .... iar in ce priveste pe cei care parcheaza pe loc de handicapati.... poate sunt si ei handicapati ... a se citi retardati, ... din pacate si asta este un handicap, dar nu este vizibil, dar nu cred ca are voie sa conduca masina .... NU??? 

Adauga comentariu