Ai carte, ai parte! Poliția Locală „a amendat” mașinile expuse în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania

„Poliția Primăriei Cluj-Napoca amendează tot ce prinde. Chiar și mașinile expuse în standul de prezentare al Mercedes - sponsor al Festivalului Internațional de Carte Transilvania.

La Cluj ai staționat, ai marcat! Banu' din buzunar, frate! Poți să fii tu oricine.

După această nouă culme a vigilenței și acțiunii polițienești, următoarea frontieră pe care polițiștii Primăriei trebuie să o atingă este ridicarea mașinii lui Boc.  Sau măcar amendarea primarului. Că o mașină de-a lor au ridicat-o anul trecut. Dă-i sa sune!

P.S. Mă gândesc că sloganul festivalului ar putea inspira și crezul Poliției Primăriei clujene: „De noi nu scapi!” Capisci!”, a scris ieri jurnalistul Ion Novăcescu pe pagina sa de Facebook, unde a postat și următoarele fotografii:Directorul Festivalului Internațional de Carte Transilvania, Vasile George Dâncu, nu a dorit să comenteze acest incident. Ioana Pop, șef departament Comunicare și Relații Publice, ne-a oferit punctul de vedere al RMB Inter Auto - Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz:

„Șoferii care conduc mașinile respective au luat mașinile de la noi pentru mobilitate. Sunt conduse de șoferi. Au plecat de la noi cu contract de comodat. Șoferul a luat amenda. În anii trecuți nu s-a întâmplat așa ceva. Ei aveau tot timpul autorizație pentru expunere auto. Nu sunt șoferii noștri, ci ai asociației care a organizat târgul. Autoturismele au plecat în baza unor contracte clare în care orice se întâmplă cu mașina, inclusiv amenzile, și le asumă entitatea respectivă. Am dat și la TIFF pe același sistem, niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Șoferii sunt responsabili pentru orice, gen semafor roșu și parcare.”

Iulia Perșa, șefa Biroului Mass-media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, a declarat, pentru Ziar de Cluj:

„Nu s-a aplicat nicio sancțiune/ amendă, ci  o invitație pentru întocmire procesului-verbal. S-a vorbit  cu colegii de la evenimente publice, în  urma cercetărilor s-a aflat ca organizatorii aveau autorizație pentru actualul format al festivalului, inclusiv locul de plasare a mașinilor în cauza.”

Acestea sunt pozele, faptele și declarațiile celor implicați în acest incident. Concluziile le lăsăm la latitudinea cititorilor noștri. 

Comentarii

Mihai

04.10.2017 20:12

Cei mai prosti din curtea școlii! Toți cocalarii, frustrații societății și libidinoșii clujului, au ajuns să fie la locală. Nici macar nu le pot zice polițiști, ca le trebuie o școală pentru asa ceva, iar ei stiu sa scrie doar după dictare. Asta e încă o dovadă că pot incotinuare sa ii salut cu degetul mijlociu de fiecare dată când am ocazia. Va salut defunctilor!

Steff

05.10.2017 09:37

Sa anunte cineva la primarie ca mai sunt vreo 2 masini parcate aiurea si la Teatru! :)))

alexandra

19.10.2017 13:55

In Bucuresti este mai rau.https://politialocala3.wordpress.com

Adauga comentariu