Agresorul lui Rareș Ruha rămâne după gratii

Judecătoria Cluj-Napoca a admis propunerea de arestare preventivă a lui Mureșan Andrei Cosmin, cel care l-a înjunghiat pe Rareș Ruha în fața Clubului Come. 

Potrivit anchetatorilor, Andrei Cosmin Mureșan este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Iată soluția dată de instanță: 

„În baza art. 226 rap. la art. 223 alin. 2, cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.A.C., cercetat sub aspectul infracţiunilor de ameninţare prev de art. 206 alin1 C.pen ( în raport cu persoana vătămată Mureşan Alex Andrei), loviri sau alte violenţe prev de art. 193 alin 2 C.pen ( în raport cu persoana vătămată Ruha Rareş), loviri sau alte violenţe prev de art. 193 alin 1 C.pen ( în raport cu persoana vătămată Iancu Eusebiu Daniel), tulburarea ordinii şi liniştii publice prev de art. 371 C.pen., portul sau folisirea fără drept de obiecte periculoase prev de art. 372 alin 1 lit a şi alin 2 C.pen, toate cu aplic art. 38 alin1 şi 2 C.pen, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 16.07.2018 şi până la data de 14.08.2018, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu sau controlului judiciar”, se arată în dosarul instrumentat de Judecătoria Cluj-Napoca. 

Adauga comentariu