Afara ploua. Clujeni, faceti copii!

Avand in vedere ca afara vremea este mohorata si ploua, in obisnuita conferinta de presa de miercuri, primarul Emil Boc le-a transmis clujenilor un mesaj original: Faceti copii! Emil Boc a fost intotdeauna un primar aproape de oameni. O dovedesc baile de multime, petrecerile unde face cinste si mai nou, sfaturile prietenesti ale edilului catre cetateni. Astazi, edilul a decis sa le reaminteasca oamenilor o activitate recomandata de o vorba din popor pentru vremea ploioasa: facutul de copii. Adevarul e, ca la cate locuri de munca a creat administratia clujeana, cealalta activitate potrivita pentru timpul ploios – numaratul banilor, e exclusa. Mesajul a fost transmis de edil in contextul deschiderii unei noi crese in Cluj-Napoca.
“Vom reusi sa acoperim toate solicitarile care exista in Cluj-Napoca pentru locuri in cresa, astfel incat mesajul meu catre clujeni este faceti copii, ca Primaria Cluj-Napoca se preocupa de asigurarea locurilor din crese”, a declarat Boc.
Asadar, dragi clujeni, care v-ati lasat infranati pana acum de lipsa locurilor din crese sau de vremea de afara, aveti verde de la primar! Foto: ftr.ro

Comentarii

corina

17.10.2013 11:08

Facem copii ! Unde sa-i ducem de la 1 an ??? Dar de la 2 ani ? Avem crese si gradinite ? Stiti ca intre 2 si 3 ani se intra la gradi cu suta ...de euro ???

Adauga comentariu