Afaceristul Daniel Metz, lovitura grea in instanta! A cerut judecatorilor stergerea anchetei Ziar de Cluj in care aratam CU DOVEZI cum terorizeaza mediatic firma de stat SALROM, dar i s-a respins cererea!

Metz e disperat, nu stie ce sa mai faca pentru a stopa dezvaluirile Ziar de Cluj care il dezbraca de toate dumele de PR construite cu migala si il arata in adevarata sa imagine: un manelar ce crede ca poate cumpara tot in acest oras!

Ultima lui tactica e sa faca ordonante presedintiale dupa ordonante presedintiale in care sa solicite punctual si TEMPORAR stergerea articolelor de presa ce il vizeaza. Insa nu toti judecatorii pun botul la incercarile lui disperate de a pune pumnul in gura presei. Fiindca asta vrea Metz. recent, afaceristul conectat la Boc si Tise, a cerut instantei emiterea unei ordonante presedintiale pentru articolul Afaceristul Daniel Metz foloseşte propria institutie de presa, EBS Radio, ca să terorizeze societatea de stat SALROM, Regina Sarii. Miza: un contract de 2 milioane de euro într-o licitaţie la care participa in tandem cu clona OMNILOGIC, firma unui spagar .

Daniel Metcaniuc a cerut inlaturarea provizorie a articolului pana la solutionarea litigiului pe fond (care nu exista) si interzicerea publicarii articolelor in care sa se foloseasca expresii jignitoare (cica) precum "spertar de presa" ori in care se insinueaza ca reclamantii ar comite fapte de natura infractionala.

Astazi, instanta i-a RESPINS cererea.

 

PS: Metz, cum stai cu Somlea, face ceva de banii aia?

PS2: Succes in Maroc si Turkmenistan! Ai grija ca ala, Lucian Bococi, a fost general KGB, dar in Oraselul Copiilor! 

PS2': Vezi ca Arpi inca nu si-a luat banii pe actiunile CFR, deci nu ai cum sa devii actionar pe acolo daca moare deal-ul cu Turkmenistan. Mai ales ca Vasile Albulescu zbiara ca sunt probleme cu banii la Formin si ca trebuie 3 milioane sau se duce dracu totul, iar Abris nu mai are timp de cacaturi!

PS3: Ala de ii place Mariei, ala, il stii, de la S&T, are si ceva filmari.

PS4: Ajuta-ti prietenii sa nu mai sparga bani in cazinourile din Bucuresti, mai ales ca-s bani luati cu imprumut si de la tine, si de la alti baieti, de data asta, rautzi din Bucale.

Adauga comentariu